Do Food & Health

Shaken aan de keukentafel met De Thuisborrel Club

Het marketing- en communicatiebureau brengt daarom op 22 en 23 mei a.s. 11 cocktailbars samen met de consument op één digitaal platform. Op deze manier krijgt de consument alsnog de mogelijkheid even binnen te wippen bij zijn of haar favoriete cocktailbar. De deelnemende bars zijn o.a.: Door74 (Amsterdam), The Stockroom (Groningen), The Rumah (Rotterdam), Williams Canteen (Rotterdam), The Court (Den Haag), Amehoela (Rotterdam), Lac Cai (gaat deze zomer open in Den Haag), Bar Feijoa (Amsterdam), Pulitzer’s Bar (Amsterdam), Mr Finch (Utrecht) en The Lemonman Bar van restaurant NENI (Amsterdam).

Samen cocktails maken
De Thuisborrel Club is voor iedereen. De fervente cocktaildrinker, de gezelligheidsdrinker en de leergierige drinker – elke liefhebber is welkom. Deelnemen doe je door je van tevoren online in te schrijven via de website van De Thuisborrel Club, waar je kunt kiezen uit twee opties: inschrijven met of zonder The Cocktailbox. Doe je de boodschappen liever zelf? Schrijf je dan voor € 10,- in en ontvang van de Club een menukaart met acht cocktails. Voor € 39,50 (excl. verzendkosten) schrijf je je in en ontvang je een zorgvuldig samengestelde cocktailbox bestaande uit de verschillende ingrediënten die je nodig hebt en het cocktailmenu. Denk aan 8 miniatuur drankflesjes, de bijbehorende mixers en garnering. Normaal bestel je deze cocktailbox bij The Cocktailbox voor € 49,50, maar voor De Thuisborrel Club maken ze graag een uitzondering. Mocht je de cocktailbox een upgrade willen geven, dan is het aanschaffen van een shaker ook mogelijk. Kies je liever voor een huis-tuin-en keukenoptie? Met een bidon kom je ook al een heel eind. De deelnemende drankenpartners zijn onder andere Hendrick’s Gin, Monkey Shoulder, The London Essence Company, Rutte Old Tom Genever, Angustora 1010 rum en Sir Dam vodka.

Het enige wat je als consument zelf moet regelen is ijs en glaswerk. Gedurende de avond zullen alle bartenders de cocktails van het menu live maken en dus kun je gelijk met ze mee shaken. En terwijl jij geniet van je cocktail, zorgen zij voor het nodige entertainment. Elke bar verzorgt tussen 20:00 en 23:00 uur een programmering dat elk uur opnieuw start. Zo kun je na een uur weer doorhoppen naar de volgende bar en kun je in één weekend wel 11 bars bezoeken.

Inschrijven
Inschrijven en bestellen kan via de website van De Thuisborrel Club. Hier vind je tevens een overzicht van de deelnemende bars en de programmering. Houd daarnaast de @thuisborrelclub in de gaten voor de laatste updates. Als je voor maandag 18 mei a.s. The Cocktailbox bestelt, wordt deze thuis afgeleverd. Bestel je na 18 mei, dan kan deze worden opgehaald op de twee ophaalpunten: het kantoor van Typhoon Hospitality in Amsterdam of Drankenboutique in Rotterdam.

No Comments

    Leave a Reply