Virals

Simone is samen met deze verleider gespot

Foto: RTL Boulevard

Helaas zit het seizoen van Temptation Island er al even op, maar gelukkig blijft het fan account Team Tempa, die altijd vol staat met de laatste nieuwtjes en roddels, gewoon bestaan. Zij brachten namelijk gisteren naar buiten dat Simone gespot is met deze verleider.

Het zal niemand verbazen dat Simone nu als single lady door het leven gaat na alles wat Zach haar geflikt heeft waren we zelfs verbaast dat zij hem nog een kans wilde geven, maar goed Simone lijkt helemaal over Zach heen te zijn want ze is namelijk gespot met niemand minder dan… verleider Bas! Dat liet Team Tempa gisteravond zien in een bericht op Facebook met een foto waarop Simone en Bas duidelijk te zien zijn in het centrum van Amsterdam.

De twee hadden tijdens het programma al een goede klik en Bas liet weten oprecht geïnteresseerd in Simone te zijn en dat hij haar nog wel een keer zou willen zien na het programma. We zijn erg benieuwd of de twee voor een serieuze relatie zullen gaan of dat het gewoon bij een goede vriendschap blijft. Either way, Simone you go girl! Het is je gegund na alle drama met Zach.

No Comments

    Leave a Reply