AMSterdam Hotspots Sleep

Slapen als een prinsje in het sir albert

We mochten laatst optreden als professionele beddentesters en een nachtje komen tukken in het Sir Albert hotel op de Amsterdamse Albert Cuypstraat. Los van het feit dat het bed de afmeting had van een klein voetbalveld en fantastisch sliep was dit een heerlijke ervaring.

Eerlijk gezegd kende wij de locatie alleen nog maar vanwege het Japanse restaurant Izakaya (erg lekker) dat ook in het hotel zit. dus dit was een leuke verassing. Het hotel voelt erg sjiek en de lobby ziet er prachtig uit maar doordat de receptie niet direct bij binnenkomst te zien is, is de drempel lekker laag om binnen te lopen.

De receptie zit verscholen achter een stel porseleinen neilpaarden:
08_1359637040768_largeToen wij op zondagmiddag binnen kwamen zat de tent al helemaal vol met koffiedrinkende mensen en in de avond was dit niet anders. Volgens de mensen van het hotel weet de local ook steeds vaker het hotel en zijn lobby te vinden en dat maakt het in een keer allemaal een stuk gezelliger. De locatie van het hotel zo midden in de Pijp maakt het ook erg geschikt om even bij te tanken van je weekend (of die juist te beginnen aan de bar). Bij mooi weer hebben ze zelfs een klein terras buiten waar je lekker mensen kunt kijken die aan je voorbij zoeven.

De knusse lobby:
04_1359636988712_large01_1359636939562_large

Het terras en zijn zonnetje:
DSC_0111Juist een beetje brak van je weekend? Wij aten op maandag een van de lekkerste eggs benedict die we in tijden hebben gegeten. Tijdens dit ontbijt vertelde de lieve mensen van Sir Albert dat ze ergens in 2016 een nieuwe vestiging gaan openen in de A`dam Toren aan het IJ, dat moet wel tof gaan worden. We houden jullie op de hoogte!

ADAM_Toren_Waterfront_Night_NEW

Het prachtige gebouw op de hoek van de Albert Cuypstraat kruising Ruysdaelkade.
amsterdam-hotel-sir-albert-hotel-amsterdam

Sir Albert heeft mij kennelijk nog nooit zien wakker worden, 5 koppen koffie verder gaat het wel weer.
IMG_3149

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram