Slider

Slecht nieuws voor Netflix-delers: abonnementen worden flink verhoogd

Netflix

(Foto: Shutterstock)

Het blijft toch wel een van de meest vreemde verdienmodellen: 1 iemand neemt een abonnement en meerdere mensen bloedzuigers kunnen voor nop meegenieten. Ook wij hebben een Netflix-abonnement en ook wij hebben een aantal meelifters. Meelifters op wie wij stapelgek zijn (love you babe!), maar toch. Misschien gaat er wel een einde komen aan deze vrijgevigheid, want Netflix heeft bekendgemaakt dat er een duurder abonnement komt – Ultra – bovenop het momenteel hoogste abonnement Premium.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Wanneer Ultra wordt geintroduceerd, verdwijnt de optie om met vier mensen tegelijk op Premium te kijken. Dat aantal gaat naar twee toe. Hoogtijd dus om even goed te kijken wie nu je echte vrienden zijn en wie er nog op jouw abonnement mag meekijken. Of je betaalt gewoon 17 piek per maand, want bij Ultra mogen wel 4 accounts actief zijn. Keuzes, keuzes (zeg maar doei tegen je Netflix, Poekie). Tweakers.net vermeldt dat Netflix nog niet zeker weet wanneer deze duurdere vorm beschikbaar wordt (en jij dus vrienden moet gaan schrappen):

“Het is nog onduidelijk of en wanneer het Ultra-abonnement definitief beschikbaar komt”


Voor iedereen die wel nog kan genieten zijn of haar Netflix, wij hebben hier de tofste series van dit moment verzameld. Lekker bingen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram