Where to sleep Nederland

Spaarne Glamping; de eerste luxe culinaire camping van Nederland

Taste of Amsterdam, Latinvillage Festival en The Good Guyz, realiseren de eerste glamping waar dagelijks wordt gekookt door Nederlandse topchefs. Gasten van Spaarne Glamping kunnen van 17 juli t/m 21 september luxe ingerichte familietenten boeken in het natuurgebied van Spaarnwoude, waarbij het ontbijt en diner volledig worden verzorgd door de beste chefs van Nederland. Reserveren is vanaf vandaag mogelijk via: www.spaarneglamping.nl.

Op Spaarne Glamping staan ontspanning, plezier en culinaire beleving centraal. Gedurende de negen weken dat de glamping open is, wordt het gastronomische avondprogramma gevuld door smaak- en spraakmakende chefs en creatieve food partijen. Onder andere Ron Blaauw, Michiel Deenik, Julius Jaspers, Alain Caron, Jord Althuizen, Peter Lute, Bennie Blij en top-chocolatier Kees Raat zullen acte de présence geven. Spaarne Glamping werkt met producten van lokale producenten om hen op deze manier te kunnen ondersteunen tijdens deze coronaperiode.

Accommodatie & Activiteiten
Spaarne Glamping, gelegen in natuurgebied Spaarnwoude geeft gasten de keuze uit twee soorten compleet ingerichte tenten. The Family Bell is luxe en volledig ingerichte familietent welke plaats biedt aan 2-4 personen. Gezinnen kunnen er voor kiezen een kleinere tent bij te laten plaatsen voor de kinderen. Ook is het mogelijk om met 2 personen te overnachten in een royaal ingerichte Deluxe Bell Tent. In totaal zijn er 60 accommodaties beschikbaar.

Gasten kunnen deelnemen aan activiteiten op de camping zoals sun-set yoga of bootcamp sessies. Voor de kinderen is er een wekelijks programma samengesteld met verschillende activiteiten variërend van een workshop pizza-bakken, een speurtocht in de natuur of cup-cakes versieren. Deelname aan deze activiteiten is inbegrepen in de prijs van het verblijf.

Ook voor de meer avontuurlijke gasten heeft Spaarne Glamping veel te bieden. In de omgeving bevinden zich veel verschillende activiteiten zoals een indoor ski en snowboard centrum, een klimpark, een kartbaan en kun je paintballen midden in de natuur.

Voor ontspanning kunnen gasten een fiets of wandeltocht door het gebied maken. Zonaanbidders zitten binnen 15 minuten rijden op het strand van IJmuiden of Wijk aan Zee.

Over Spaarne Glamping
Spaarne Glamping is een initiatief van Taste of Amsterdam, LatinVillage Festival en The Good Guyz. Niet eerder hebben drie organisaties met zo veel festivalkennis en -kunde zich gebogen over de essentie van glamping. Het resultaat is een bijzondere culinaire en actieve droomvakantie.

Spaarne Glamping; Luxe Culinaire Vakantie
17 juli t/m 21 september
Peddelpoel 1,
1981 LR, Velsen-Zuid
www.spaarneglamping.nl

No Comments

    Leave a Reply