AMSTERDAM Do

Spectaculaire Glow Mini Golf baan in Amsterdam geopend

GlowGolf Amsterdam

(Foto’s: GlowGolf Amsterdam)

Op een gegeven moment heb je alles wel aan je vrienden voor hun verjaardag gegeven. Weer een douchepakket van de Body Shop? Meid, hou op zeg. Daarom geven wij tegenwoordig ‘uitjes’, wat sowieso beter is omdat je zelf dan ook nog een leuke middag of avond hebt. Daarnaast ben je direct wat leuks aan het doen samen, wat in iedereens overvolle agenda van tegenwoordig misschien nog wel het meest waardevol is. Nu hebben wij hier op het blog al heel veel verschillende leuke tripjes in de stad of net daarbuiten uitgezocht, zoals bijvoorbeeld virtueel zombie schieten, iets minder virtueel (en daarom pijnlijk) airsoft spelen, dronken met alpaca’s wandelen of heerlijk high winen (dat lees je goed). In dit rijtje komt nu ook de net geopende Glow Mini Golfbaan in de Marnixstraat (West), want wat een feest is dat zeg. Wij kennen niemand die niet van een lekker potje mini golf houdt, dus waarom maken we er niet iets lekker trippy’s van?

Artikel gaat hieronder verder

 

 


 

Dit kun je al doen bij de eerste vestiging van Glow Mini Golf (Prins Hendrikkade), maar vanwege het gigantische succes is er nu een tweede locatie geopend. Deze is geheel in prehistorische stijl met driedimensionale dinosaurussen en meer op de baan:

“Met een 3D-bril op komt de ruimte meer tot leven. Canadese kunstenaars hebben de muren in een prehistorisch jasje gestoken. Met graffiti zijn er onder andere holbewoners, mammoets, dinosauriërs en slangen afgebeeld. En langs de banen staan verschillende standbeelden zoals een sfinx, alligator en tijger. Dit soort beelden is ook op de baan geplaatst als obstakel.” (Bron: Het Parool)

Voor vijftien holes golfen betaal je nog geen tientje. Een koopje dus! Glow Mini Golf is ook de perfecte plek voor een (eerste) date, want er worden ook drankjes en eten geserveerd. Daarnaast is het natuurlijk lekker donker genoeg om een beetje te tongen achter zo’n lichtgevende dino.

Glow Mini Golf | website
Marnixstraat 47
T | +31 (0)6 27 06 25 26

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram