AMSTERDAM Do Slider

Speel nu met je beste gabbers een potje Expeditie Robinson op het Nederlandse strand

Expeditie Robinson

(Foto: Shutterstock)

Staat er in jouw agenda ook bij iedere donderdagavond een groot zwart kruis? Expeditie Robinson tijd! Helaas vallen de fijne deelnemers met bosjes uit het programma, maar het blijft tot nu toe ontzettend vermakelijke televisie. Zó vermakelijk zelfs dat wij dit ook weleens met bijvoorbeeld onze leuke collega’s willen doen. Omdat er een paar collega’s tussen zitten die een beetje cameraschuw zijn en slecht tegen poepen op het strand kunnen, schrijven wij ons maar niet in bij RTL 5. Wel kun je nu met collega’s of vrienden meedoen aan je eigen ‘Expeditie Robinson’, gewoon hier op het strand in Nederland.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#flitzevents #powerkiten #kiten #bedrijfsuitje #scheveningen #strand #beach #denhaag #vrijgezellenfeest #zomer #summer #expeditierobinson #robinson

Een bericht gedeeld door Flitz-Events (@flitzevents) op

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

“In navolging van het zeer populaire en spectaculaire TV programma heeft flitz-events een programma ontwikkeld specifiek gericht op teambuilding, overlevingsdrang en creativiteit tijdens de Expeditie Robinson. Het is de ultieme overlevingsspel aan de Noordzee kust, waarin de Teambuilding spirit hoog staat! Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. De teams worden verdeeld over verschillende ‘eilanden’ waar ze het tegen elkaar op zullen nemen tijdens diverse “proeven”. Tijdens deze proeven is het niet alleen van belang dat je goed presteert, want ook je teamgenoten kun je beter te vriend houden.”

Je bent met je buddy’s zo’n 2 tot 2,5 uur kwijt aan deze Expeditie Robinson ervaring, dus daarna kun je gewoon de kroeg induiken voor de nabespreking. Vanaf 8 personen kun je al meespelen, dus snel bedenken wie jij in jouw team wil!

Meer informatie | Flitz Events

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram