Home Slider

Vacature | Stage Online Marketing (fulltime)

Vacature

De stage is voor minimaal 5 maanden gebaseerd op 5 werkdagen. Exacte data zijn in overleg te bepalen maar het liefst zoeken we iemand per direct.

Profiel

Ben jij een enthousiaste HBO/WO Bachelor- of Masterstudent en heb je affiniteit met marketing en al relevante bijbanen en/of nevenactiviteiten, dan is deze stage wat voor jou. Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair met een sterk analytisch vermogen. Ben jij full-time beschikbaar voor een periode van min. 5 maanden, lees dan gauw verder.

Waarom stagelopen bij Colourful Rebel?

Colourful Rebel is een gedreven scale-up in Amsterdam. Een stage bij Colourful Rebel laat jou de wereld buiten de universiteit zien en zorgt ervoor dat jij het werkveld beter leert kennen. Als stagiair wordt je namelijk opgenomen in het Online Marketingteam, waarbij jouw online marketingvaardigheden gestimuleerd worden middels diverse activiteiten. Bij deze 5 maanden durende stage krijg je een goed beeld van de werkzaamheden binnen jouw interessegebied, waardoor het kiezen van een masterprogramma of toekomstige baan makkelijker wordt. Daarnaast krijg je binnen onze dynamische organisatie ook inzicht in andere vakgebieden, zoals content en design.

Wat ga je doen?

Vanaf dag één ben je een volwaardig lid van het marketingteam op jouw afdeling. Dit betekent dat je samenwerkt met de marketingmedewerkers en marketingmanager. Je maakt zowel kennis met de operationele als strategische marketingactiviteiten en draagt hierdoor bij aan de groei van ons merk.

Jouw taken zijn onder andere:

  • Marketing analyses maken;
  • Optimalisatie online marketingkanalen;
  • Verbeteringen aan de website;
  • Doelgroep analyses maken;

Je bent werkzaam op de Online Marketingafdeling.

Waarom?

Er wordt keihard gewerkt bij op het splinternieuwe hoofdkantoor van Colourful Rebel, maar tijdens de lunch wordt er ook keihard gelachen en heerlijk gegeten. Dit is je kans om bij een snelgroeiend bedrijf ervaring op te doen waarbij eigen inbreng enorm wordt gewaardeerd. Natuurlijk gaat voor niets de zon op dus krijg je een stagevergoeding van 250 euro (netto). Ons nieuwe kantoor op de Wibautstraat staat vol met pingpongtafels, een pooltafel en er lopen op een goede dag twee kantoorhondjes door het pand die schattiger zijn dan een stel pasgeboren kuikens.

Heb jij interesse om stage te lopen bij ons? Stuur dan een mail met je korte motivatie en CV naar bart@colourfulrebel.com  o.v.v. Stagiaire online marketing en we laten zo snel mogelijk wat van ons horen.

No Comments

    Leave a Reply