AMSTERDAM Do Slider

Bij Strandzuid check je deze zomer de leukste films gewoon op groot scherm buiten

buiten popcorn gras smerig

(Foto: Shutterstock)

Vakanties beginnen in Amsterdam bij stadsstrand Strandzuid. Het paviljoen is de plek voor een speciaalbiertje op het terras, beachvolleybal midden in de stad, een diner tijdens een zwoele (lente)avond of een zomerbrainstorm. En ook dit jaar organiseert het stadsstrand in Amsterdam Zuid op 3 & 4 augustus weer de langverwachte strandbioscoop avonden. Want een biosje pakken in de zomer is pas echt leuk in de buitenlucht. Teentjes in het zand, ijskoud biertje in je hand en een echte klassieker op groot scherm. Perfect voor een romantisch avondje met je (nieuwe) vlam of een relaxed uitje met vrienden.

stadsstrand Strandzuid

(Foto: Strandzuid)

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Strandzuid zou Strandzuid niet zijn als het dit jaar niet net een tikkie meer is dan vorig jaar. Met wel twee filmavonden achter elkaar vertoont het Amsterdamse stadsstrand ‘gouwe ouwe’ block busters op groot scherm. Van thrillers tot comedy en een rammend goede actiefilm; jij beslist! Tot eind van volgende week kies jij via de Facebookpagina van Strandzuid welke films je wilt zien. Ga je voor een romantische film of toch een avondje griezelen met Jaws?

 

Uiteraard is er ook aan hapjes en drankjes gedacht. Net als vroeger bestel je vanuit je luie strandstoel hapjes en drankjes door je lichtje aan te knippen. Hoe relaxt? Dus boek snel je movie tickets via deze link. Let op: er is een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Wie het eerst komt, wie het eest maalt.

Data: vrijdag 3 & zaterdag 4 augustus
Start: rond 20:15 uur
Ticket: €7,50,- (inclusief koptelefoon)

Ps. Alleen bij goed weer (mocht het weer toch tegenzitten, worden tickets gerestitueerd).

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram