AMSTERDAM Do

Strandzuid verandert deze winter in Zuidpool

Zuidpool
Na een zomer van hittegolven en glazen vol verkoeling, haalt Strandzuid de parasols (helaas, we missen het warme weer nu al) binnen. Strandzuid wordt Zuidpool. Vanaf oktober is het Amsterdamse stadsstrand gesloten voor publiek en enkel als winterse evenementenlocatie voor besloten feesten te bezoeken. Kerstdiner, nieuwjaarsborrel of verjaardag? Welkom op Zuidpool.

Artikel gaat hieronder verder

Maar wees niet getreurd! Het jodelen kan beginnen, want vanaf vandaag , 1 oktober, zijn de The Mountain House, The Ski Hut en The Winter House weer klaar voor gebruik. De ruimtes bieden plek van 50 tot 400 personen. Zuidpool is ook in zijn geheel af te huren voor events tot wel 1500 personen. De zomerse boulevard en het tropische interieur waar Amsterdamse zonaanbidders dit voorjaar hun handdoekjes uitgooiden, transformeren tot een knusse plek met dekentjes, winterse decoraties en glinsterende kerstlichtjes. Omdat geen evenement hetzelfde is, is Zuidpool tot ieder detail te personaliseren.

Winter terras

Foto: Shutterstock

Wie Strandzuid niet te lang wil missen, daar hebben we wel goed nieuws voor, die meldt zich op een van de drie winterborrels: 26 oktober – Oktoberfest, 11 januari – Nieuwjaarsborrel en 22 maart – The Meltdown die het ijs van Zuidpool laat smelten. Zo kan je om de twee maanden alsnog genieten van de zomerse, nu winterse hotspot. En voor je het weet is de zomer alweer begonnen!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram