Home

Win 2×2 kaartjes voor de zesde editie van Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome

Don't Let Daddy Know

Zojuist is bekend gemaakt dat het energieke Amsterdamse DJ-duo Sunnery James & Ryan Marciano de special guests zijn voor de zesde editie van Don’t Let Daddy Know dat op 1 & 2 maart in de Ziggo Dome in Amsterdam zal plaatsvinden. Na een succesvolle uitverkochte editie van hun concept Sexy By Nature afgelopen december, is met de aankondiging van Sunnery James & Ryan Marciano de line up van het succesvolle dance concept Don’t Let Daddy Know compleet.

Artikel gaat hieronder verder

Onze hoofdstad is traditiegetrouw de kick-off van de worldtour van Don’t Let Daddy Know, één van de succesvolste dance concepts die ons land kent. De uit Brabant afkomstige Tiësto zal hierbij een exclusief en eenmalig optreden in Nederland in 2019 geven. Ook zullen onder andere Don Diablo, Coone, Headhunterz, Nicky Romero, Timmy Trumpet, Dimitri Vangelis & Wyman, Sem Vox en Third Party acte de présence geven.

Na Amsterdam tourt het concept verder de wereld over en doet ze onder anderen Myanmar, Chili, Spanje, Roemenië, Thailand, Duitsland en Engeland aan.

Klinkt dit niet als het feest waar jij bij moet zijn in maart? Tag een van jouw vrienden in ons Facebookbericht – hier dus (of familie, of vage kennis) en laat weten waarom jij moet winnen!

Don't Let Daddy Know

No Comments

    Leave a Reply