Entertainment Slider

Testjes om je mee te vermaken tijdens een eventueel oersaai kerstdiner

(Foto: Shutterstock)

Het is weer die tijd van het jaar. De kerstboom staat, cadeautjes liggen eronder. Nu hoeven we ons alleen nog even door de ellenlange kerstdiners te werken. Voorafgegaan door een drankje. En nog een drankje. En… Nou ja, je snapt het idee. Om je te helpen het gesprek weer op gang te brengen als het net iets té lang over de nieuwe camper van je oudoom gaat, of gewoon om stiekem onder de dinertafel in te vullen, hebben we een lijstje gemaakt van onze favoriete online tests.

Raad het kerstnummer

Om nou niet meteen helemaal een paria in je familie te worden, beginnen we het lijstje met een sociale quiz. Test de kennis van je mede kerstvierders met deze kerstnummer-quiz. Geen lange lijst, maar je kunt je natuurlijk laten inspireren om deze zelf verder aan te vullen. Wil je helemaal de blits maken, stel dan een afspeellijst samen met top-2000 nummers en maak er een heuse muziek-quiz van.

Welke “Friends-vriend” ben jij?

Al een wat oudere test, net als de show waar het op gebaseerd is, maar deze blijft leuk. Friends is nog altijd één van de meest succesvolle “sitcoms” ooit. In meerdere afleveringen hebben ze ons laten zien dat kerstdiners bij hen nooit saai zijn. Test hier welk Friends personage jij bent. Je kunt het natuurlijk ook meteen voor alle anderen om tafel invullen.

Hoe Mindful ben jij?

Eén van de grote hypes van het afgelopen jaar is “mindfulness”: met je volle aandacht in het hier en nu kunnen leven en je niet laten afleiden door stress, of angst voor iets in de toekomst. Balans tussen lichaam en geest, dat idee. Misschien heb je altijd gedacht dat jij dat niet nodig hebt, maar ben je daar wel zeker van? Deze test is in het Engels, maar daar laat jij je toch niet door tegenhouden? Zet nu de eerste stap naar een mindvoller 2019!

(Foto Simon Migaj op Unsplash

Verhuizen in 2019?

Misschien heb je er het afgelopen jaar weleens over nagedacht omdat de prijzen langzaam de snelkookpan uit stegen. Het verkopen van je woning. Als je die knoop dit jaar nog niet had doorgehakt, wordt het misschien in het nieuwe jaar juist tijd om die oude deur achter je dicht te trekken zodat er ergens anders weer een nieuwe open gaat. Deze calculator helpt je te checken of het moment om te verkopen en verhuizen is gekomen, op basis van jouw huidige woning en je woonwensen.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Bereken de kans dat je in de komende vijf jaar sterft

In het kader van gezellige kerstgesprekken: Ubble ontwikkelde een test waarmee je met het beantwoorden van een aantal vragen kunt berekenen hoe groot de kans is dat je de kerst van 2022 niet haalt. Het is wel een test voor mensen tussen de 40 en 70, maar je kunt hem natuurlijk ook gewoon samen met die oudoom van die camper maken. Gezellig!

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram