What to do Amsterdam What to do Nederland What to do Wereld

The Inner Cirle maakt daten in real life nog leuker!

De dating scene is al Jaren big business. Wekelijks wordt er een nieuwe app gelanceerd. De één belooft je een nog perfectere match dan de ander en voor je het weet zit je uren te swipen. The Inner Circle is hierin een uitzondering en zorgt er juist voor dat je zo snel mogelijk van die bank af komt, stopt met swipen en gaat daten.

The Inner Circle is zo ontworpen dat iedere member zorgvuldig wordt gescreend en aan jou wordt voorgesteld op basis van diverse metrics, zoals gemeenschappelijke interesses, kijk op het leven en oprechtheid. Hierdoor match je veel beter met iemand dan dat je maar domweg swipet langs honderden gezichten of blote torso’s.

Hoe werkt het?
Zodra je de app opent, zie je alleen singles die matchen met jouw profiel en interesses. Iedere single is door een medewerker van The Inner Circle gecheckt voordat hij of zij wordt toegelaten tot de app. Door deze strenge keuring zie jij alleen mensen die je waarschijnlijk zelf ook naar rechts had geswipet.

Elke functie binnen de app is er op gericht om jou en je nieuwe match zo snel mogelijk in real life te laten ontmoeten. In de ‘Spots’ sectie staan de meest populaire bars en restaurants. Allemaal gerangschikt naar hoe populair ze zijn bij andere Inner Circle members. Je kunt zelfs zien wie ook graag bij een bepaalde bar of restaurant komt.

Als laatste host The Inner Circle regelmatig exclusieve member events waar je andere singles kunt ontmoeten. En dit zijn geen awkward speeddate events, maar toffe feesten op de beste locaties in jouw stad. Per editie komen hier honderden singles naartoe om een leuke avond te hebben.

Nieuwsgierig geworden? Download dan de gratis app hier

 

1 Comment

  • Reply
    Jef
    5 augustus 2019 at 20:19

    Goede

Leave a Reply