amsterdam AMSterdam AMSTERDAM Do Eat Hotspots Sleep

The New York Times is smoorverliefd op Amsterdam

15HOURS-LISTY3-master1050
De bekendste krant ter wereld zit ons al een tijdje flink jaloers te maken. Waarom? Omdat ze een hele toffe serie hebben – 36 hours in… – waarbij ze 36 (joh) uur in een wereldstad doorbrengen en de lezer in korte tijd alle hoogtepunten laten zien. Niet de toeristische troep die je overal tegenkomt, maar die echte parels. Heel erg leuk en echt een aanrader om te lezen, alleen hadden ze Amsterdam nog nooit aangedaan, tot nu!

15HOURS-LISTY5-master1050

Artikel gaat hieronder verder

Bij de introductie kun je direct lezen waarom het zo lang geduurd heeft want volgens de NYT is Amsterdam nu met een keiharde comeback bezig na jarenlang op de achterbank gezeten te hebben. De stad is volgens de Times  momenteel Europa’s meest creatieve stad, die helemaal de pan uit bruist. We hebben een paar hoogtepunten voor jullie op een rij gezet maar voor de volledige lijst moet je even hiernaartoe surfen!

15HOURS-LISTY2-master1050

Zo beginnen ze hun dag met een zalig bakkie zwart goud bij Bocca Coffee (de Kerkstraat), halen een plakkie cake op de hippe Noordermarkt die ze vervolgens opeten bij Neef Louis in Noord en sluiten dan af bij de Foodhallen met nog een piepklein dessert bij Choux. Deze New Yorkers weten wel wat lekker gaan betekent, de uitgebreide 36-uur lijst check je hier of je kunt natuurlijk even naar onze eigen hotspots kijken. 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram