Entertainment Series

The Sinner seizoen 3 verschijnt binnenkort op Netflix

Waarschijnlijk heb je Netflix al bijna helemaal uitgespeeld en ben je op zoek naar weer iets nieuws om te bingewatchen. Mocht je de afgelopen seizoenen van de populaire serie The Sinner hebben gezien dan hebben we goed nieuws voor je: het derde seizoen van de bloedstollende spannende serie staat voor de deur.

Als je fan bent van de serie kan je waarschijnlijk niet wachten totdat het nieuwe seizoen online staat. Gelukkig laat Netflix haar abbonees niet al te lang wachten, want vanaf volgende maand kunnen we (als het goed is) weer gaan bingewatchen. Op dit moment heeft Netflix bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen vanaf 19 juni in het Verenigd Koninkrijk is, maar over de Nederlandse releasedatum is nog niks bekend. Toch is de kans vrij groot dat een serie van zo’n formaat een wereldwijde release krijgt en dus binnenkort gewoon in Nederland te zien zal zijn.

Detective Harry Ambrose zal zich ook dit seizoen weer storten op een mysterieuze zaak. Dit keer heeft niemand minder dan Matt Bomer (ja ja, die knappe vent uit Magic Mike) ook een rol te pakken. Hij speelt de rol van Jamie, een zeer gewaardeerd burger, maar niks is wat het lijkt. Als Harry een auto-ongeluk moet onderzoeken, komt hij al gauw tot de conclusie dat er meer speelt. Hij weet al snel bij Jamie te komen en dan gaat het allemaal heel snel. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hierboven.

Bron: RTL Boulevard

No Comments

    Leave a Reply