Hotspots

The Student Hotel viert nieuwe hotel opening met de lancering van brand film


“We help students find their purpose to change the world” is het motto van het inmiddels 8-jarige co-Living en co-working hotel en dat krijgt gaandeweg steeds meer vorm. TSH opende 8 jaar geleden het eerste hotel in Rotterdam en telt vandaag de dag 14 hotels in Europa. In 2020 opent TSH in Wenen, Bologna, Delft en volgend jaar staan Lissabon, Barcelona, Madrid en Florence op de agenda.

Oprichter Charlie MacGregor wilde een omgeving creëren voor studenten waar ze geïnspireerd werden om het beste uit zichzelf te halen. TSH is vandaag de dag uitgegroeid tot een complete connected community waar studenten, entrepreneurs en young professionals samenkomen in een unieke omgeving. Bij TSH leeft de ‘student spirit’ en dit zie je terug in alle facetten van het bedrijf. Het resultaat is dat mensen dit meteen voelen als zij één van de TSH locaties bezoeken.

Momenteel staan er nieuwe mooie uitdagingen op de agenda. Naast het openen van hotels wordt er onderzocht hoe TSH haar footprint kan verkleinen, voor ondernemende studenten wordt er jaarlijks de Changemaker Challenge georganiseerd en TSH staat niet alleen in nauw contact met verschillende universiteiten maar werkt ook intensief samen  innovatieve opleidingen zoals Codam. BedTalks, het free thinking festival van TSH wordt momenteel internationaal uitgerold en TSH support diverse humanitaire initiatieven zoals Movement On The Ground die onlangs zijn meeverhuisd naar de nieuwe locatie in Amsterdam- Noord.

Jason Steere Chief Brand officer; “Alles bij ons staat in het teken om mensen te laten groeien.Ons design is erop gericht om te inspireren en mensen te verbinden. Het vinden van je ‘purpose’ wordt vaak naderhand ontwikkelt. Het gevolg is dat mensen dat voelen, begrijpen en ons verhaal graag doorvertellen.”

De brand film is niet alleen gemaakt om deze mijlpaal te vieren maar ook om aan te tonen dat TSH zich heeft ontwikkeld tot een uniek merk. TSH is inmiddels marktleider van het hybride hospitality concept. De film geeft een impressie van de creativiteit, speelsheid en de dagelijkse activiteiten die wij in onze hotels ervaren. De ‘student spirit’ in combinatie met ons ‘stay curious’ slogan is hetgeen je overtuigd om het risico te nemen en het avontuur aan te gaan met jezelf. Deze film is bedoelt voor iedereen die nieuwsgierig is en een zetje nodig heeft in de juiste richting. Iets uitproberen is iets dat we juist aanmoedigen bij onze studenten, gasten, professionals en co-workers. We hebben niet alleen geprobeerd om anderen te inspireren maar ook onszelf uit te dagen om het totale TSH concept en onze merkwaarden te vertalen naar de creatieve eisen van onze community. Het weerspiegelt de mentaliteit van de studenten, maar ook de professionals en gasten die zich samenvoegen in The Student Hotel.

Regie: Folkert Verdoorn/Cake Film & Photography 
DOP: Tibor Dingelstad
Producer: Cake Film & Photography/Anne van Kuijk
Post Production: The Compound, Daniel Falkenhagen
Music: Sizzer 
Sound Design: Audenity, Niels den Otter

No Comments

    Leave a Reply