amsterdam Eat

Tijdens Hotelnacht 2019 tovert het Conservatorium hotel FEBO snacks om tot culinaire hoogstandjes

Febo

(Foto: FEBO)

De hotelnacht in Amsterdam is redelijk legendarisch. Voor een prikkie kun jij als net verliefd (of juist vastgeroest) stel in de meest mooie kamers slapen. Bijna alle hotels (zelfs het sjieke Conservatorium hotel) doen mee aan de actie, waardoor je eigenlijk altijd wel een unieke slaapplek kunt vinden. Wij proberen ook vaak een kamer te regelen, want niets zo leuk als een staycation in eigen stad. Die staycation wordt nog een stuk smakelijker dit keer, want het Conservatorium Hotel heeft de handen ineengeslagen met de FEBO. Huh, de FEBO!? Haute frituur, gecombineerd met haute cuisine, wij voelen hem wel. De hapjes van de Amsterdamse snackbarkoning worden onder handen genomen door het restaurant in het Conservatorium Hotel (restaurant Taiko) om er culinaire hoogstandjes van te maken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Tijdens Hotelnacht 2019 zijn bezoekers welkom in Tunes Bar om de culinaire kwaliteiten van de Taiko keuken ’s nachts te ervaren. Met FEBO als partner voor deze samenwerking, komt er een authentieke FEBO-snackmuur in de bar waar van 22:00 tot 00:00 uur de onderstaande gerechten uitgehaald kunnen worden met de te verkrijgen Conservatorium-munten:

• Een limited-edition Taiko x FEBO langoustine frikandel met groene curry, truffel, saffraan en chopped Ketel1 cubes. De speciale langoustine frikandel zal ook gedurende het weekend van 11 tot en met 13 januari beschikbaar zijn bij FEBO op het Stadionplein.

• Wagyu burger met radicchio en echte FEBO-grillburgersaus op een vers sesambroodje.
Ketel1 serveert speciaal voor deze gelegenheid een mini Ketel1 milkshake als welkomstdrankje. Ook kun je een foto maken in de speciale Taiko x FEBO photobooth met de kenmerkende FEBO fashion items.

Hangover brunch

’s Nachts niet de gelegenheid gehad om langs Tunes Bar te komen? Geen zorgen, want op zondag 20 januari ben je van harte welkom van 11:00 tot 13:00 uur in de Tunes bar voor de ultieme hangover brunch. Op het menu zullen de volgende gerechten staan:

Ketel1 Bloody mary

Febo wagyu burger
Truffel en foie kroket

Eggs benedict
Oysters with mignotte
Salted caramel lava cake
Tropical fruit salad

Ketel1 Espresso martini

Klik hier om een reservering te maken voor de hangover brunch in Tunes Bar op zondag 20 januari. Prijs per persoon is €69,-

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram