Eat nederland Slider

Tilburgse club organiseert derde kerstdag diner met onbeperkt frituursnacks

Vet eten vet lekker snackbar

(Foto: Shutterstock)

Wij moeten nog heel eventjes niet aan het kerstdiner denken, want da’s hoe je het ook wend of keert altijd wel een gedoetje. Waarom? Dan moet je maar eens het kerst ABC van Vice checken, waar bijvoorbeeld de M staat voor ‘masturberen op je oude slaapkamer’. Verder moet je weer met die gekke (en een beetje schunnige) oom aan tafel zitten, die is qua wereldvisie is blijven hangen in de jaren ‘50. Toch zijn wij al een beetje in de kerstsferen aan het komen, door bijvoorbeeld de leukste kerstfilms op Netflix te checken (een beetje voor jullie en een beetje voor onszelf). Maar vergeet de verplichte – soms saaie – familliediners met kerst, want het gaat toch eigenlijk allemaal om die derde kerstdag. Hoewel wij deze normaal gesproken zo brak mogelijk vieren met een stel vrienden en een aantal flessen bublé, stappen wij dit jaar in de auto naar Tilburg. Mét onze vrienden, maar vooral om ons helemaal vol te eten bij een frituur buffet. Club Smederij serveert op derde kerstdag onbeperkt friet, snacks en sauzen om de saaie tradities een beetje te doorbreken.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

“Ik merkte om me heen dat mensen na twee dagen familie, wat soms toch een beetje formeel is, zin hebben in een informeel feestje met vrienden“, vertelt organisator Groenenboom aan het Brabants Dagblad.

Na het feestmaal van de bovenste plank gaan de tafels aan de kant en kan er nog tot diep in de nacht gedanst worden. Resultaat? Weg die gevreesde kerstkilo’s!

Plantage B | 3e Kerstdag Special | Facebookevent & tickets

𝗔𝗟𝗟 𝗬𝗢𝗨 𝗖𝗔𝗡 𝗘𝗔𝗧 𝗗𝗜𝗡𝗘𝗥 & 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬 𝗧𝗜𝗖𝗞𝗘𝗧𝗦
Early Diner & Party Ticket > €15,00
Normal Diner & Party Ticket > €17,50
Late Diner & Party Ticket > €19,99
Diner & Party tafelticket 6 personen + fles prosecco: €90,00

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram