Documentaires Entertainment

Tim Hofman maakt indruk met zijn extra lange #BOOS docu over de 9-jarige Nemr

(Screenshot: DWDD / BNNVARA)

Tim Hofman heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar omdat het bijna weekend is en jullie (en wij) al met één been in de kroeg staan nu toch een korte. Tim Hofman is televisiemaker en presentator, die al een tijdje een razend populair programma op YouTube heeft: #BOOS. De omroepen moesten niets van het programma weten (‘geen tijd voor, wegwezen’), maar de bobo’s zullen zich wel even achter hun oor krabben nu blijkt dat het op YouTube een dikke hit is. Tim en zijn crew gaan op pad om mensen te helpen die ‘boos’ zijn, omdat ze in wat voor situatie dan ook slecht behandeld zijn. Dat gaat niet altijd vlekkeloos, zo kreeg Tim vorig jaar nog een flink knal voor zijn porum door een huisjesmelker die liever niet op YouTube kwam.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Hofman is nu terug met een wel heel bijzondere aflevering, namelijk een heuse docu. Hierin kaart hij het kromme beleid van de Nederlandse overheid aan met betrekking tot het ‘kinderpardon’. Dit pardon bestaat in de praktijk namelijk niet, waardoor jochies als Nemr (hier geboren) op 9-jarige leeftijd misschien gewoon terug moeten naar het land van hun ouders. Da’s niet het gezellige Zutphen in Gelderland, maar Irak.

Tim en Nemr kwamen gisteren bij De Wereld Draait Door over de documentaire vertellen, die je overigens onder aan dit artikel helemaal kunt bekijken:

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram