Entertainment Series

Trailer Thursday | Lonely boy Dan Humphrey is terug in de trailer van You

You

Foto: Lifetime

Nadat zes jaar geleden de laatste aflevering van Gossip Girl in 2012 op de buis was, moesten wij stiekem misschien een beetje huilen. En zo een vijf jaar later verdween onze andere lievelingsserie ook van de buis: Pretty Little Liars.

Maar wees vooral niet getreurd. Want er is weer een heerlijke nieuwe serie onderweg. Geen Gossip Girl- of Pretty Little Liars 2.0, maar een nieuwe serie waar Penn Badgley (Dan Humphrey in Gossip Girl) en Shay Mitchell (Emily Fields in Pretty Little Liars) beide een hoofdrol in spelen!

Artikel gaat hieronder verder

En dit verhaal klinkt nog spannender dan dat van PLL, dus het belooft spannend te worden. In ‘You’ volgen wij het leven van boekwinkelmanager Joe Goldberg (Badgley). Via social media komt hij in contact met een knappe schrijfster en voor je het weet ontwikkelt hij een obsessie voor haar. Met behulp van social media ontdekt hij de meest intieme details over haar en op deze manier probeert hij dichterbij haar te komen. En ieder obstakel dat hem hierbij in de wegstaat moet er helaas aan geloven.

De serie is vanaf 26 december te zien op Netflix.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram