Entertainment Films Slider

Trailer Tuesday | De bioscoopfilms van September

Bioscoop

Foto: Shutterstock

We zitten alweer in de negende maand, wat betekent dat we langzaam richting de koude tijden gaan. We moeten helaas onze terrasdagen overslaan en er een vervanger voor vinden. Gelukkig is er genoeg te doen. En wat wij zelf het fijnst vinden met dit weer is een goede bak popcorn en films. Dit kan natuurlijk thuis, maar we bekijken de films het allerliefst op een groot scherm in de bioscoop. Daarom hebben we voor deze Trailer Tuesday alle leuke films die in september uitkomen voor je op een rijtje gezet.

Geen zin om uit huis te gaan en nu alvast iets te kijken? Wij zijn obsessed met het nieuwe seizoen van Trippers.

Doris

Doris wordt 45 en is gescheiden met twee kinderen. Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en het goede leven leiden, ziet Doris ook in dat van haar eigen dromen weinig terecht is gekomen.

Artikel gaat hieronder verder

Johnny English Strikes Again

Geheim agent Johnny English is inmiddels al met pensioen, maar wanneer er door een cyberaanval de identiteiten van alle undercoveragenten in Engeland te grabbel worden gegooid, hebben ze hem nodig. Johnny gaat op zoek naar het meesterbrein achter de aanval.

 

A Simple Favor

Stephanie is een moeder die vlogt en beste vriendinnen is met Emily. Als haar beste vriendin plotseling verdwijnt, gaat Stephanie op onderzoek uit om uit te vinden wat er is gebeurd.

 

Final Score

Tijdens een voetbalwedstrijd met 35.000 man vindt er een grote gijzeling plaats. De voormalig soldaat Michael Knox kan niet toekijken en zet zijn vaardigheden vanuit zijn militair verleden in om de gijzelaars te redden.

 

A Childrens Act

Fiona Maye heeft het druk door haar baan als rechter. Dit zorgt ervoor dat haar huwelijk niet helemaal soepel verloopt. Nu stort ze zich op een ingewikkelde zaak waarbij een doodzieke 17-jarige jongen, gediagnosticeerd met kanker, zijn behandeling weigert op grond van de religieuze overtuigingen van zijn familie.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram