Entertainment Films Slider

Trailer Tuesday | De films die in oktober in de bioscoop draaien

Bohemian Rhapsody film

Foto: 20th Century Fox

We zijn alweer bijna aangekomen bij de tiende maand. Het einde van het jaar is al nabij. De temperaturen dalen en de terrassen zijn inmiddels bijna leeg. Deze zijn ingeruild voor warme plekken, waar je je voetjes lekker kunt opwarmen aan de open haard. En waar wij ook enorm fan van zijn in de winter is een bezoekje doen aan de bioscoop. Al helemaal als er veel films draaien, waardoor je elke week weer plek kunt nemen in die rode stoelen. Laat oktober nu weer een paar hele leuke films voor ons hebben klaarstaan.

Wil je vanavond al naar de bioscoop? De lijst van september films vind je hier!

A Star is Born

A Star is Born is de derde remake van de film uit 1937. In deze film gaat het over Jackson Main (Bradley Cooper). Hij is een bekende singer-songwriter en ontdekt de jongere Ally (Lady Gaga). Als zij beroemder wordt dan hij, wordt hij steeds minder populair, waardoor hij steeds naar de fles grijpt.

Artikel gaat hieronder verder

Night School

Wat doe je als je nooit je middelbare schooldiploma hebt gehaald en je een vroegtijdige schoolverlater bent? Dan moet je er van alles aan doen om deze wel te halen. Deze groep gaat naar avondschool om zo hun diploma binnen te slepen. Maar het gaat allesbehalve gemakkelijk.

 

Hunter Killer

Een goede actiethriller is waar wij voor leven op zo een regenachtige dag. En Hunter Killer is precies wat je zoekt. In deze film moet een Amerikaanse commandant van een onderzeeër samenwerken met een Navy SEAL om de Russische president te redden. Deze is namelijk gevangengenomen tijdens een militaire coup. Nu moeten ze voorkomen dat een Russische generaal een Derde Wereldoorlog begint.

 

The Girl in the Spiders Web

Als je net zo lekker ging op The Girl with the Dragon Tattoo als dat wij dat gingen, zal je zeker blij zijn met dit vervolg. In dit deel raken de jonge computerhacker Lisbeth Salander (Claire Foy) en Mikael Blomkvist (Sverrir Gudnason) verstrikt in een web van spionnen, cybercriminelen en corrupte ambtenaren.

Bohemian Rhapsody

We zijn niet helemaal eerlijk geweest. Deze film komt 1 november uit en dit behoort officieel niet meer tot de maand oktober. Maar wij werden zo enthousiast toen we deze trailer zagen, want wie kent Queen niet? Iedereen van iedere leeftijd weet de nummers kei- en keihard mee te zingen. En deze film haalt het allemaal weer terug. In deze film gaat het over de Britse band Queen, waar de focus vooral ligt op de zanger Freddie Mercury en de jaren die leidden tot het legendarische optreden tijdens Live Aid in 1985.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram