Entertainment Films Slider

Trailer Tuesday | Een overzicht van bioscoopfilms tot en met augustus

The Lion King

Screenshot: YouTube Walt Disney Studios

We zitten alweer halverwege de eerste maand van het jaar (holy, wat gaat het snel!) en onze goede voornemens gaan lekker. Dry January is nog steeds hartstikke droog. Meer sporten lukt ook prima en het gezonde eten. Ja, dat kan altijd beter, maar ook slechter. Nu vertelde wij nog niet zo lang geleden dat een ander goed voornemen was dat we goed gebruik zouden gaan maken van onze Pathé Unlimited. Nu zijn er al aardig wat trailers voorbijgekomen in 2019, dus weten we dat ook dat goed gaat komen.

Artikel gaat hieronder verder

En inmiddels zijn er al zoveel trailers dat we tot en met augustus je een overzicht kunnen laten zien van wat er allemaal te verwachten is. Zo kun jij alvast inplannen met wie jij naar welke film gaat, want eerlijk, iedereen heeft toch die bepaalde filmvriend?

Januari – The Hate U Give

We beginnen januari nog even serieus. In The Hate U Give volgen wij de 16-jarige Starr Carter. Zij is opgegroeid in een armoedige buurt en gaat naar een dure particuliere school. Ze leeft hierdoor in twee werelden. Op een dag ziet ze hoe een goede vriend wordt doodgeschoten door een agent. Verslagen door emoties probeert Starr zichzelf te herpakken in een samenleving vol ongelijkheid en haar waarheid te vertellen.

Februari – Happy Death Day 2U

In het genre slechte horrorfilms valt Happy Death Day 2U. In deel twee heeft Tree Gelbman na elf mislukte pogingen eindelijk haar moordenaar gevonden en haar verjaardag overleefd. Nu probeert ze weer een normaal leven te leiden. Tot ze wéér terug in de tijd gaat en elke keer op dezelfde dag wakker wordt. Nu moet ze niet alleen haar eigen leven redden, maar ook die van de mensen om haar heen.

Maart – What Men Want

Ali wordt in haar werkveld steeds aan de kant geschoven door mannen. Tot ze op een dag de gedachte van mannen kan lezen. Ze besluit hier gebruik van te maken en wil een superster binnenslepen.

April – After

Tessa Young is de perfecte dochter, student en vriendin. Maar als ze dan eenmaal aan haar eerste jaar college begint, ontmoet ze daar Hardin Scott. Precies tegenovergestelde van Tessa. Ze vindt hem in eerste instantie verschrikkelijk, tot zij zich ineens aangetrokken tot hem voelt.

 

Mei – Rocketman

In deze biopic laten ze zien hoe de zanger Elton John zijn leven leidt aan de Royal Academy of Music en hoe hij zo bekend is geworden. Taron Egerton, het best bekend voor de Kingsman-films, schittert als John en doet zijn eigen zang in de film. Hij zingt “Rocket Man” in de trailer.

 

Juni – Toy Story 4

We kennen allemaal Woody nog wel toch? Hij en zijn beste maten zijn weer terug in juni. Alleen is er een groot probleem. Woody en zijn liefje Bo Peep worden van elkaar weggehaald. Bo wordt namelijk meegegeven aan iemand anders. Dit betekent dat Woody en zijn beste vriend Buzz op zoek moeten gaan naar Bo.

 

Juli – The Lion King

Onze lievelingsfilm toen wij jong waren? Absoluut The Lion King. En deze Disneyfilm wordt nu verfilmd tot live action film. Helaas is daar ook nog geen hele trailer van, maar kunnen wij na deze beelden ook niet meer wachten tot juli.

 

Augustus – Artemis Fowl

De laatste film vertelt het verhaal van Artemis Fowl. Hij is een 12-jarig genie en afstammeling van een lange reeks criminele meesterbreinen. Hij gebruikt zijn intelligentie tegen de strijd van de verborgen groep feeën.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram