Entertainment Films Slider

Trailer Tuesday | een winterse bioscoopmarathon wacht op jou in november

Fantastic Beasts

Foto: inthegame

Over een week is het alweer november. De een-na-laatste maand van het jaar. Elk jaar zeggen we het weer, maar dit jaar is echt freaking snel gegaan. Het lijkt net dat hoe ouder je wordt, hoe sneller de jaren voorbijvliegen. En nu november alweer om de hoek staat te wachten, schaffen wij weer een bioscooppas aan. Een lekker wintertje films kijken, klinkt niet echt als een slecht plan. Sterker nog, er staat een gigantisch aanbod op ons te wachten deze maand. Zoveel, dat wij een lekker lang favorieten lijstje hebben gemaakt. Wij voelen een bioscoopmarathon aankomen!

Overlord (8 november)

Een klein stukje geschiedenis: Operatie Overlord, ook wel bekend als D-Day was tijdens de Tweede Wereldoorlog de codenaam voor de invasie door de westerse geallieerden in het door Duitsland bezette West-Europa in 1944. Wanneer de Amerikaanse paratroepen boven Normandië worden neergeschoten ontdekken zij dat de nazi’s experimenten uitvoerden waardoor er bovennatuurlijke krachten zijn ontstaan.

Artikel gaat hieronder verder

Welcome Home (8 november)

Wij zagen twee bekende namen voorbijkomen en waren eigenlijk meteen al hooked. En dat zonder de hele trailer gezien te hebben. Aaron Paul kennen wij van de (voor ons) beste serie ever Breaking Bad en Emily Ratajkowski… Ja, wie kent haar niet? Komt de naam je niet bekend voor? Wacht maar tot je deze trailer ziet. In deze film spelen Paul en Ratajkowski het koppel Bryan en Cassie. Zij huren een prachtige villa op het Italiaanse platteland om hun afbrokkelende relatie een laatste kans te geven. Hier ontmoeten zij de aardige en knappe Federico, hij woont in de buurt van de villa. Maar is hij echt zo aardig als dat hij lijkt?

 

The Old Man and the Gun (8 november)

Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en als je de trailer ziet, dan geloof je het bijna niet. Forest Tucker is een professionele bankovervaller die meerdere keren uit de gevangenis weet te ontsnappen. En op 70-jarige leeftijd doet hij nog een laatste overval.

 

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (14 november)

Voor alle Harry Potter lovers die zeven jaar geleden een traantje wegpinkten bij het zien van het laatste deel is daar Fantastic Beasts. Het is 1927, een paar maanden na de gebeurtenissen uit het eerste deel van de film, en Gellert Grindelwald is ontsnapt nadat hij gevangen is genomen door MACUSA (Magische Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Hij probeert nu zoveel mogelijk volgelingen te krijgen, maar daar denkt Albus Dumbledore heel anders over en roept Newt Scamander op om hem te helpen. Alleen is hij niet helemaal bewust van de gevaren die er hierbij horen.

 

Destination Wedding (15 november)

Frank en Lindsay ontmoeten elkaar op het vliegveld, maar de`e eerste ontmoeting loopt niet al te soepeltjes. Als zij dan ook nog eens naast elkaar in het vliegtuig zitten en er daarachter komen dat ze naar dezelfde bruiloft gaan is het drama helemaal compleet. En het houdt niet op. Ze zitten bij elkaar aan tafel en hebben ook nog eens aangrenzende kamers. Hoe erg zij zich aan elkaar ergeren, groeien ze toch dichter naar elkaar toe.

 

The Kindergarten Teacher (15 november)

Lisa Spinelli (Maggie Gyllenhaal) is lerares en ontdekt dat een vijfjarige leerling uit haar klas een bijzondere gave heeft. Zij raakt helemaal gefascineerd door hem en neemt hem onder haar hoede. Hierdoor komt zij in een neerwaartse spiraal terecht waarin goede bedoelingen een gevaarlijke obsessie dreigen te worden.

 

Robin Hood (22 november)

De felle strijd tijdens de kruistochten is voorbij en Robin Hood besluit weer terug naar huis te keren. Als hij terug is komt hij erachter dat zijn geliefde Sherwood Forest een corrupte plaats is geworden. Hij besluit daarom om samen met een groep bendeleden zijn thuis te heroveren.

 

I Still See You (29 november)

Tien jaar geleden was er een apocalyps die ervoor zorgde dat er miljoenen mensen stierven en tot op heden bestaat de wereld uit mens en spookachtige wezens genaamd Remnants. Een van deze Remnants bedreigt het leven van Veronica Calder. Dit zorgt ervoor dat haar leven flink verandert.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram