Entertainment Films

Trailer Tuesday | Met deze trailers wordt 2019 het beste filmjaar

Arctic

Foto: Helen Sloan / XYZ Films

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen en hoogstwaarschijnlijk worden jullie langzamerhand al een beetje moe van ons. Zo komt het ene Netflix- na het andere Netflixlijstje voorbij. And we’re not sorry. Aan films en series nooit genoeg, toch? Wij kunnen namelijk uren naar de spannendste true crimes kijken. Vind je dat iets te eng? Ah, die romcoms zijn ook heerlijk!

Artikel gaat hieronder verder

Als je alles al hebt gezien (is dat überhaupt mogelijk?) dan begint die streamingsdienst je misschien een beetje te vervelen. Alles wat januari in de bioscoop heeft te bieden ook al gezien? Dan kijk jij nu vooral uit naar de rest van het jaar en haar vetste releases. Nu zijn er inmiddels alweer een paar nieuwe trailers uitgekomen waardoor wij het gevoel hebben gekregen dat 2019 het beste filmjaar ooit wordt. En dat gevoel delen wij maar al te graag met jullie.

The New Romantic

Was je groot fan van The End of the F***king World? Jessica Barden is back! In The New Romantic speelt zij de aspirant-journaliste Blake Conway, een hopeloze romanticus die een angst heeft: de toekomst na afstuderen. Om het zichzelf wat beter te maken wil ze graag een lege bankrekening voor zijn en het gebrek aan romantiek in haar leven compenseren. Hoe doe je dat anno 2019? Juist ja, een sugar daddy uitzoeken. Ze houdt deze avonturen bij en hoopt hiermee een journalistieke award te winnen. Maar is betaalt deze nieuwe bezigheid een prijs in de vorm van haar eigenwaarde?

 

Teen Spirit

Inmiddels hebben we allemaal wel A Star Is Born gezien (wie moest er ook janken?). En we hoeven niet jaren te wachten tot er weer een soortgelijke film komt. Het nieuwe muzikale meesterwerk: Teen Spirit. Elle Fanning speelt de verlegen Violet die droomt van een succesvolle carrière als popster. Uiteindelijk doet ze mee aan een internationale zangwedstrijd die enorm veel van haar eist. Dit zorgt ervoor dat haar integriteit, talent en ambitie op de proef worden gesteld.

 

Pledge

En wij al die jaren maar denken dat de onze vijfweekse groentijd in Amsterdam zwaar was. Mooi niet. In deze horror willen de drie eerstejaarsstudenten David, Ethan en Justin alles uit hun studentenleven halen. Dit gaat niet helemaal zoals zij hopen, tot ze worden uitgenodigd voor een feest in een herenhuis. Hier hebben ze de tijd van hun leven en besluiten deel te nemen aan de ontgroening. Deze ontgroening zorgt niet alleen voor gênante momenten, maar ook voor levensbedreigende situaties.

Polar

Na het zien van deze trailer zaten we ook weer op het puntje van ons stoel. In Polar volgen wij Duncan Vizla. De nummer een huurmoordenaar van de wereld. Maar ook huurmoordenaars worden ouder en hij besluit te stoppen. Dit wordt alleen gezien als een groot gevaar door zijn opdrachtgevers. Zij besluiten een aantal jongere, snellere moordenaars in te huren op Vizla uit te schakelen.

 

Arctic

Wij hebben een obsessie voor spannende films waar je je helemaal in kunt leven. En daar is Arctic. Een man strandt hier op de Noordpool en wacht totdat hij gered wordt. Als er dan een ernstig ongeluk gebeurt is zijn kans op redding verkeken en heeft hij twee opties: blijft hij in het kamp, waar hij relatief veilig is en de kans groot is dat hij daar voor een lange tijd zit en het niet overleeft of trekt hij erop uit en gaat het onbekende tegenmoet in de hoop tot redding?

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram