amsterdam Eat Slider

Uitwaaien en heerlijk eten bij het prachtige net geopende restaurant Haas & Popi

(Foto: Haas & Popi)

Het fijne aan restaurants net even buiten het centrum van Amsterdam vinden wij dat het dan met een etentje echt even voelt alsof je aan alle drukte ontsnapt. Bijvoorbeeld de pont pakken naar het NDSM-terrein om een hapje te eten bij Cafe Modern, of de korte pont en dan naar de Tolhuistuin gaan. Heerlijk! Aan het rijtje ‘omfiets restaurants’ kunnen we binnenkort nog een prachtige plek toevoegen, want op 7 december opent Haas & Popi haar deuren in het voormalig paviljoen op Blijburg. Vlakbij het strand van IJburg, dus het uitzicht is prachtig!

Kleurrijke bedoeling

Mooie streekproducten geserveerd in een kleurrijk interieur, met een ziltige ondertoon. Een thuis voor elke zeeman, wandelaar en buurtbewoner. Lokale groenten spelen een grote rol op de menukaart, maar ook verse Noordzeevis, oesters en natuurlijk haas & popi zijn vertegenwoordigd. Alle gerechten zijn te combineren met de lekkere natuurwijnen en Amsterdamse bieren uit het assortiment. Van alleen een drankje of een culinaire snelle hap tot een proefmenu, er is voor ieder wat wils.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Kom in de winter in Haas & Popi bij de kachel zitten na een wandeling en kijk uit over het ruige IJmeer. Achter de schermen is chef Julius Schenk met Hendrik Leyendeckers, aan het fermenteren en groenten aan het inmaken. In de zomer is Haas & Popi de eerste stop voor een glas huisgemaakte frisdrank, tijdens een dag zonnen op het nieuwe stadsstrand van IJburg, dat op steenworp afstand van het pand zal komen te liggen.

Reserveren

Haas & Popi is elke dag geopend voor lunch en donderdag t/m zondag ook voor het diner. Reserveren kan door te mailen naar reserveren@haasenpopi.nl.

Haas & Popi | website
Pampuslaan 501

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram