Fashion Slider

Vaderdag stress? Met onze eigen shopping guide maak je die ouwe sowieso blij

Colourful Rebel

(Foto: Colourful Rebel)

De tijd dat je je vader een zelfgemaakt schilderijtje van schelpen kunt geven is helaas voorbij, daar trapt hij niet meer in. Omdat wij zat vrienden kennen die deze dag standaard vergeten (wijzelf zijn soms ook schuldig, sorry pops), hebben wij nu een heuse gift guide in elkaar gezet, met de leukste items uit onze webshop. Van stoere truien tot hele fijne zonnebrillen:

Tropical all the way met de Pale Banana Sweat

Kan jouw vader wel wat zon gebruiken, omdat hij altijd maar aan het werk is? Om jezelf nu een vliegticket te besparen voor die ouweheer, kun je hem net zo goed deze zomerse sweat geven. het is zo’n trui die hem complimentjes op kantoor gaat opleveren en elke kamer gaat opfleuren waar hij binnenkomt.

Pale Banana

De ijsbreker: het How You Doin’ shirt

Wie zegt dat vaders alleen in saaie grijze overhemden mogen lopen?! Juist, wij van Colourful Rebel denken daar heel anders over. Scoor bijvoorbeeld voor je vader dit How You Doin’ shirt en hij zal geen verjaardag meer in een saai kringgesprek zitten. Nee je vader staat dan in de keuken bij de leuke mensen.

How You Doin'

Piek, piek, Pique Polo!

De polo is weer terug van weggeweest, maar wij hebben hem net even wat leuker gemaakt dan het gros. Het gros floreert namelijk in suffe vlakke kleuren en vormloze pasvormen. De Pique heeft kleine kleurrijke kruisjes en heeft de pasvorm van een maatpak. Je vader gaat de polo 3.0 zeker waarderen!

Pique Polo

Je eigen vader verdient altijd een streepje voor

Ok vergeet de flauwe titel, maar met een streep zit je altijd goed. Draagt hij normaal altijd een saai streep pak? Dan wordt het tijd voor een andere streep! Maak kennis met onze Stripes Sweat Red:

3522 - STRIPES RED BLACK BASIC SWEAT-4

Marco? Polo!

Ok poging twee: is de hierboven genoemde polo toch net even té voor je pa? Dan hebben wij ook nog een versie die dezelfde pasvorm heeft, maar niet de kleurrijke kruisjes. Een polo die je vader prima aankan naar die belangrijke presentatie, maar waarmee hij er wel direct 5 jaar jonger uitziet. Win-win!

Colourful Rebel

Omdat je nooit genoeg zonnebrillen kunt hebben

Ook deze zomer hebben wij weer diverse zonnebrillen in onze webshop, in veel verschillende kleuren en modellen. Onze favoriet? De Jade Black! Dit tijdloze montuur staat iedereen goed, helemaal als je deze combineert met zo’n strakke polo.

Jade Black

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram