Home

Vagabond Shoemakers presenteert L.A. Bag ter ere van de iconische 90’s ‘It bag’

Ter ere van de iconische ‘It bag’ die de 90’s domineerde, breidt Vagabond Shoemakers haar immer groeiende lijn aan accessoires uit met de L.A. Bag.

De afgelopen zeven jaar heeft het Zweedse schoenenmerk Vagabond een lijn met accessoires geproduceerd die naadloos bij de schoenencollectie past. Wat oorspronkelijk een kleine selectie lederwaar was, is uitgegroeid tot een imposante collectie van meer dan 50 items. De collectie strekt zich uit van tassen voor dagelijks gebruik tot weekendtassen en avondtassen, met een scherpe focus op kwaliteit en hedendaags design. Typische mode-invloeden worden gecombineerd met klassieke silhouetten en vormen.


Een van de sleuteltrends deze herfst is de ovaalvormige ‘baguette bag’, ook wel bekend als de ‘It bag’ uit de 90s. Dit mode-icoon staat bekend om het smalle silhouet en het korte hengsel en is momenteel veelvuldig te zien over de schouders van de mode elite. Het is een echte klassieker om in te investeren. Vagabond Shoemakers’ versie van deze klassieke ‘baguette bag’ is de L.A. Bag. Deze komt in drie verschillende kleuren; zwart, zadelbruin en donkerbruin. Gedragen over de schouder of in de hand, heeft deze tas en functioneel design voor dag én nacht. De L.A. Bag is verkrijgbaar in zacht kalfsleder of crocoleer, bevat aan de binnenkant een extra ritsafsluitbaar vak, een magnetische sluitflap en uiteraard een verstelbaar hengsel. De tassen, à €130,-, zijn verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal winkels, in de Vagabond Store en online via www.vagabond.com.

No Comments

    Leave a Reply