Films

Vanaf deze week te zien in jouw bioscoop

marvel

Bron : Shutterstock

Het weer is nog niet helemaal zoals het hoort te zijn, en we fietsen nog veel te vaak in de regen. ‘S avonds willen we het huis niet meer uit, tenzij voor een filmpje in de bioscoop. Met veel popcorn, chips en cola. En er zit weer voor iedereen wat bij, want wij hebben de leukste films eventjes voor jou op een rij gezet, bespaart je weer wat tijd. Marvel fans? Jullie hebben even geluk, want Captain Marvel is nu te zien in de bioscoop. Niet zo’n Marvel fan? Check snel hieronder waar je wel naar gaat kijken!

 

Artikel gaat hieronder verder

 

The Mule

Clint Eastwood voor de laatste keer (?) aan het werk zien dat kan ik The Mule. Hij speelt een oude en eenzame man van tachtig jaar. Zijn bedrijf gaat failliet en hierdoor moet hij de boel sluiten. Hij krijgt een baantje aangeboden, achteraf blijkt dit een baantje als drugskoerier te zijn voor een Mexicaans drugskartel.

Captain Marvel

You love it or you don’t. Captain Marvel is een nieuw avontuur in de jaren ‘90, een tot nog toe onbekende periode uit de historie. Je ziet hoe Carol Danvers een van de machtigste superhelden ter wereld wordt. Een spannende actiefilm die je gezien moet hebben.

On the basis of sex

Waargebeurd verhaal On the basis of sex laat het inspirerende verhaal zien over een Juriste die in een mannenwereld haar vrouwtje weet te staan in het hooggerechtshof. Het toont het begin van de carrière van de moedige vrouw in de jaren ‘70.

The front runner

Hij lijkt een mooie toekomst tegemoet te gaan, Senator Gary Hart. Hij komt op als presidentskandidaat voor de democratische partij. Hij is super populair bij jonge kiezers en staat graag in de spotlight. Maar dan wordt er ontdekt dat hij een ander verleden heeft als gedacht en kan nog alles veranderen.

Parajos de verano

Wij moeten toegeven dat we al op al deze plaatsen in de film zijn geweest, in La guajira en ik kan je verzekeren alles ziet er exact uit zoals in de film, we hebben zelfs wayuu volkeren gezien. We kunnen dus bevestigen dat deze film zeker niet gelogen is. Een film over Colombia in de jaren ‘70, over trouwen en een grote bruidsschat, een film die je moet zien!

Sakawa

Ben Asamoah is een jonge filmstudent uit België met familie in Ghana. Hij neemt een kijkje achter de schermen bij internetzwendelaars die de rijke westerlingen oplichten om een beter leven te vinden. Ze leren de kneepjes van het vak.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram