Eat Slider Where to eat Nederland

Domino’s komt met een gigantische pizza en die wil je proeven

Bron: Colourful Rebel

17 mei was het internationale Pizza Party Day en dat moet gevierd worden. En gelukkig was Domino’s Colourful Rebel niet vergeten. Want wij hebben zojuist mogen proeven van de grootste pizza van Nederland: de Big One Pizza. Loopt het water je al in de mond? Terecht. Het is dan ook de droom van iedere pizza-lover: een pizza die zo groot is dat hij niet achter op je fiets past, en nee ook niet achterop je scooter. De pizza is maar liefst 70 cm (!), en is vanaf volgende week in 72 verschillende Domino’s te verkrijgen. Nu maar hopen dat er eentje net bij jou om de hoek ligt. Heb je een verjaardag, een examenfeest, een voetbalavond, of gewoon heel erg veel honger? Dan is dit de pizza die je in huis moet halen.

Artikel gaat hieronder verder

Met ons 30 jarig bestaan wilden we iets bijzonders doen. pizza is het meest geliefde en gedeelde gerecht ter wereld. Daarom maakten we een pizza die ideaal is om met meerdere vrienden te delen. Perfect voor Pizza Party Day of een ander moment waarin je samen met je vrienden de liefde voor pizza wilt delen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Get ready for something big! 👀

Een bericht gedeeld door Domino’s Pizza Nederland (@dominos_nl) op

1 pizza voor 10 personen

Goed nieuws want van de pizza kunnen maar liefst 10 personen eten. The Big One pizza bestaat uit vier grote kwarten met verschillende toppings. Pizza-liefhebbers kunnen kiezen uit:

  • Margherita
  • Pepperoni
  • Hawai
  • Chicken Supreme
  • Chicken Kebab
  • Shoarma
  • Tonno
  • Hot & Spicy

Als dat geen keuze genoeg is weten we het ook niet meer. Meer informatie en deelnemende winkels vind je op de website.

Bron: Colourful Rebel

Thick Shakes

En alsof die pizza nog niet genoeg was, kregen we ook nog eens een preview van de overheerlijke Thick Shakes. Nee dit is niet jouw regular milkshake, dit is next level. Het is geen milkshake, maar ook geen ijs. Het ijskoude drankje is perfect voor de warme zomerdagen, of zelfs als toetje na het eten van een verse pizza. De trend kwam overwaaien van Australië waar het inmiddels een bekend fenomeen is. Het is gemaakt van 100 % roomijs en wordt bereid bij een temperatuur van -14 graden. Ze zijn vanaf 20 mei in 220 Domino winkels te verkrijgen en zijn verkrijgbaar in maar liefst 6 verschillende smaken. Nog even wachten dus en je bestelt gewoon lekker The Big One en de Thick Shakes in een keer. En wij kunnen je alvast verzekeren dat je geen spijt gaat krijgen. Enjoy Pizza Party Day!

Bron: Domino’s

No Comments

    Leave a Reply