Do Food & Health Slider What to do Amsterdam

Love at first ride: De allerleukste workout bij Cycle Studio Vélo in de Pijp

Velo

(Foto: Vélo Amsterdam)

We hebben het al eerder gehad over vélo in de pijp, maar nu zijn we de place to be ook daadwerkelijk gaan testen. Het aanbod in Amsterdam is gigantisch en als je al een tijdje (lees 1,5 jaar) niet meer gesport hebt, weet je gewoonweg niet waar je moet beginnen. Maar plan hier eens een lesje en je bent vertrokken. Zelfs wij (met de conditie van een 80-jarige die de trap niet eens op geraakt) dachten dat we het nog geen minuut gingen volhouden op die fiets, maar niets is minder waar. De volle 45 minuten hebben we ons in het zweet gewerkt en ondanks dat je met een hoofd zo rood als een tomaat buiten komt, voelt het heerlijk. Voor ons was het ook moeilijk om na een volledige dag werken, nog te gaan sporten. Maar tip: schrijf je lang genoeg van tevoren in, dan moet je wel gaan. En geen excuses!

Artikel gaat hieronder verder

Het leuke aan vélo is dat iedereen er super vriendelijk is van het begin tot het einde. Van het moment dat je je schoenen krijgt tot het moment dat je buiten wandelt en een high five krijgt. Wij weten het zeker: achteraf voel je je herboren. Vanaf dat je van je fiets af stapt ben je voldaan, trots en voel je je even alsof je alles aan kan (totdat de spierpijn toeslaat natuurlijk). En uit onze eigen ervaring denk je het eerste kwartier dat je het nooit drie kwartier gaat volhouden… maar niets is minder waar. De muziek helpt je er helemaal bovenop en neemt je helemaal mee. Zo fiets je in no time naar de top! Je vindt hun spotify-lijsten ook online terug, moest je thuis even een ritje willen maken. En je traint niet alleen je benen, maar je volledige lichaam, de perfecte workout dus.

We kennen het allemaal, je zegt 3 maanden voor de zomer ‘nu moet ik echt gaan sporten voor mijn summerbody’ en uiteindelijk is het juni en ben je stiekem nog steeds niet begonnen. (Of zijn wij dan ook echt de enige?). Dan hebben we goed nieuws voor jou. Want bij vélo heb je nu voor limited time only, een ride into summer pack, met 10 rides voor 8 euro per ride. Als dat geen topdeal is! Dus waar wacht je nog op? Je hebt geen reden meer om niet meer op die fiets te springen. It’s true what they say #loveatfirstride.

Vélo Cycle Studios
Adres: Albert Cuypstraat 35, 1072 CL Amsterdam
Website | Facebook | Instagram

No Comments

    Leave a Reply