Entertainment Series

Verassende foto’s en plot gelekt van La casa de Papel seizoen 3

Netflix La casa de papel

(Foto: Netflix)

Voor ons was de Spaanstalige Netflix hitserie La casa de Papel toch wel dé verassing van vorig jaar. Toen wij de serie ‘ontdekten’ stonden er al twee seizoenen online dus er kon flink gebinged worden. Wat een verslavende serie is het zeg en wat zit de verhaallijn goed in elkaar. Twee seizoenen lang vraag jij je als kijker af hoe die boefjes uit de zwaar beveiligde bank komen, waarbij iedere aflevering de spanning van een inval door de politie toeneemt.

 

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

SPOILER: aan het eind van seizoen twee weet je dat het ontsnappen gelukt is, al zijn er wel een aantal hoofdrolspelers overleden. De heerlijk irritante, maar toch ook wel weer fijne Berlin wordt doodgeschoten op het einde en dat was voor de kijker best even slikken. Maar wat blijkt bij opnames van seizoen 3?! Daar is Berlin opeens weer!

 

Het is echter niet duidelijk of Berlin (vertolkt door de fantastische acteur Pedro Alonso) alsnog tot leven komt, of dat het hier om een flashback gaat. Wij hopen het eerste natuurlijk, want La casa de Papel zonder deze mafkees is toch wat minder leuk. Ook zijn er inmiddels details gelekt over het plot van seizoen, door de altijd goed ingelichte Spaanse website eCartelera. Zij weten te vertellen dat in het derde seizoen de Spaanse bank het doelwit is van de boevenbende, waarbij nu goudstaven het doelwit zijn. Klein probleempje echter is dat deze goudstaven diep onder de grond liggen bij de bank en dat de ruimte waarin de staven liggen volloopt met water bij een eventuele overval. Maar laat het maar aan El Professor om dit op te lossen.

Netflix heeft nog niet bekend gemaakt wanneer het derde seizoen van La casa de Papel precies verschijnt, maar in ieder geval moet het ergens in 2019 zijn. Wij houden jullie op de hoogte! De productie is in ieder geval goed op weg:

PS Mocht je niet willen wachten op het derde seizoen, er staat nog een hoop ander moois op Netflix:

  • Nooit meer slapen met de spannendste thrillers beschikbaar
  • Dit zijn de mooiste films en series van 2018
  • Op zoek naar good vibes? Pak de tissues dan maar, want Dogs laat mensen wereldwijd huilen
  • De 11 beste Netflix series om je geen moment te vervelen
  • Vergeet alle Spaanse Netflix series: de Italiaanse Baby is het enige wat je nu moet kijken
  • Halloween is nog niet voorbij met deze horror series op Netflix
  • Netflix supertip | Bodyguard is dé puntje-van-je-stoel hitserie van het jaar

 

No Comments

    Leave a Reply