Do Slider

Vergeet die ring om je vinger: hier pas je trouwjurken met al je single ladies

Bruid

Foto’s: Shutterstock

Als jong meisje begint de eeuwige droom al. Het is niet de droom om dolfijnentrainster te worden. Of beroemd. Nee, de droom om ‘als je later groot bent’ te gaan trouwen met de man van je dromen.

Die man vinden, gaat helaas niet altijd even makkelijk als dat je denkt dat het gaat. Er komt veel bloed, zweet en aardig wat tranen bij kijken. Terwijl sommige vriendinnen al de man van hun dromen hebben gevonden, zit jij nog aardig wat avondjes op de bank te spenderen met jouw grote liefde: Sauvignon Blanc.

Artikel gaat hieronder verder

Inmiddels weet je al helemaal hoe jouw bruiloft eruit komt te zien. De locatie en decoratie heb je al duizend keer gepinned op Pinterest. Jurkinspiratie te danken aan mensen zoals Kate Middleton of Kim Kardashian. Maar wanneer mag je die verdomde jurk nou eens echt uitkiezen?

Wachten hoeft niet langer meer. Vergeet die prachtige (kuch Cartier of Tiffany&Co kuch) ring om je ringvinger. Verzamel al je vrijgezelle girls en ga lekker een dagje trouwjurken passen. Inmiddels zijn er alweer wat meer plekken waar je terecht kunt voor deze ervaring en deze hebben wij voor jou op een rijtje gezet.

Brides4Fun

In de buurt van het centrum van Den Haag is Brides4Fun. Onder het genot van een glaasje bubbels en wat zoetigheid kan jij met maximaal negen vriendinnen twee uur lang bruidsjurken passen. Met meer dan 100 jurken, heb jij waarschijnlijk ook een pareltje ertussen hangen.
Binckhorstlaan 135 | website

Bruidsjurk

Bruidjes & Meer

In Rotterdam ga je naar Bruidjes & Meer voor deze geweldige ervaring. Met z’n tweetjes of met achttien? Allemaal mogelijk! En ook hier heb je weer een lekker hapje en drankje voor je klaarstaan.
Hoefsmidstraat 41 | website

Bruidsjurk

Trouwjurken passen voor de lol

Een mond vol, maar het is erg duidelijk wat je hier in Bussum kunt gaan doen. Met ruim 200 jurken is er de mogelijkheid om de perfecte bruidsjurk uit te kiezen. Maar om je vriendinnendag compleet te maken zitten er ook een paar hilarische jurken tussen die je hard laten lachen.
Nijverheidswerf 17 | website

Bruidsjurken

Yalisa’s Bruidsmode

In Apeldoorn bevindt zich een echte bruidsjurkzaak, wat het misschien nog leuker maakt. Dan voelt het lekker officieel. Prosecco drinken en de mooiste jurken aantrekken doe je hier.
Zwolseweg 202 | website

Bruid

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram