amsterdam Eat Slider

Verstopt in een garage bij het Westerpark haal je de beste gefrituurde kip van de stad

Uncle Lee

(Foto: Uncle Lee)

Als wij willen weten wat er voor obscure pareltjes geopend zijn bij ons in Amsterdam-West, gaan we standaard even naar de website van de Westkrant. Natuurlijk kun je op ons blog alle toffe nieuwe hotspots en klassieke go-to plekken vinden van Amsterdam, maar op de een of andere manier weten de mensen van de Westkrant altijd als eerste die mooie zaakjes te vinden. Wij hebben ons vaak genoeg afgevraagd waarom er zoveel bezorgfietsen uit een willekeurige garage rijden bij Westerpark, maar door de Westkrant valt nu ein-de-lijk het kwartje.

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

In die garage vind je namelijk Uncle Lee, die daar op op Koreaanse wijze de beste kip van de stad staat te frituren. Het is momenteel alleen nog een pick-up punt (of je kunt het bestellen uit je luie stoel), maar binnen nu en zeer korte tijd opent Uncle Lee een vaste stek op de Jan ‘Jan Eef‘ Evertsenstraat. Bij het bekijken van Lee’s menukaart loopt het water ons letterlijk in de mond, want dit is nu precies wat wij lekker vinden. Het is KFC 4.0 en dan nog doen wij Uncle Lee als we de recensie van de Westkrant mogen geloven veel te kort. Maar anno 2018 kun je natuurlijk het best afgaan op de recensies en die zijn ook stuk voor stuk lovend:

 

Wij houden voor jullie in de gaten wanneer Uncle Lee binnenkort op de Jan Eef opent en gaan in de tussentijd de uitdaging aan om de Extreme Fire Chicken naar binnen te werken. Of misschien toch liever de Boneless Honey Combo? Of de de Wings Fire Chicken? Aaaah zoveel keuze – we zien jullie bij Lee!

Meer informatie | Facebook | website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram