Do TV

Via deze livestreams kun je chillen met panda’s, olifanten en pinguïns

Foto: Michael Payne via Unsplash

In deze tijd van thuisisolatie komt verveling al snel om de hoek kijken. Want na een paar uur je favoriete serie te hebben gebingewatched op Netflix ben je ook wel toe aan even iets anders. Nu naar buiten gaan uit den boze is en je alleen voor de boodschappen of een blokje om de deur uit mag hebben verschillende dierentuinen de perfecte oplossing gevonden voor nog wat vermaak deze saaie dagen. Zij zijn namelijk livestreams gestart zodat je hele dag kan chillen met animals. Van olifanten tot aan koala’s en ook panda’s kun je de hele dag in de gaten houden. Ook hier op Nederlandse bodem hebben ze het mogelijk gemaakt.

Dierenpark Amersfoort

We beginnen met een aantal olifanten die hier in Nederland de gemoederen bezighouden. Mocht je het jezelf afvragen: dit is het moment om te kijken wat de grote zoogdieren de hele dag uitvoeren. Sit back, relax and watch elephants.

Houston Zoo

Zo’n anderhalf miljoen mensen per jaar bezoeken de Houston zoo in Texas. Behalve in deze tijd dan. Ook deze dierentuin heeft er voor gezorgd dat je via livestreams verschillende verblijven in de gaten kunt houden. Klik hier voor de verschillende livestreams vanuit de Zoo.

Georgia Aquarium

Niets zo rustgevend als dieren die zich moeiteloos door het water bewegen. Georgia Aquarium heeft bij bij negen verschillende verblijven camera’s opgehangen.. Hier vind je de verschillende livestreams waardoor je tussen alle hectiek door even mediterend naar visjes kan kijken.

dierentuin livestream

San Diego Zoo

In de San Diego Zoo verblijven ongeveer 800 verschillende dieren. Waarvan er elf op de verschillende livestreams door heel de dierentuin te zien zijn. Zo kan je bijvoorbeeld een kijkje nemen bij de ijsberen, pinguïns, giraffen, olifanten en zelfs de tijgers. Do we have your attention? Ga dan met je muis op deze link staan, klik erop en je hebt de dag van je leven.

dierentuin livestreams

Zoo Atlanta

Een van de beste livestreams van alle dierentuinen: die van Zoo Atlanta. De stream staat volledig in het teken van de panda. De Zoo heeft namelijk een speciale PandaCam geïnstalleerd. De livestream laat dag en nacht het leven van een panda zien. Ze doen eigenlijk de hele dag niks, waardoor het net mensen lijken in deze tijden. Mocht je het interessant vinden hoe je lotgenoten het de hele dag volhouden: bekijk ze dan hier.

Monterey Bay Aquarium

Aan de kust van de Amerikaanse staat Californië, ligt de baai van Monterey en zo ook het aquarium. Zij hebben onder andere een Jelly Cam voor prachtige kwallen en via een andere livestream kan je de zwartvoetpinguïns bekijken. Hieronder is de Shark Cam te zien van Monterey Bay Aquarium met rustgevende muziek is dit heerlijk om op de achtergrond aan te zetten.

Bron: Manify

No Comments

    Leave a Reply