Travel

Via deze website kan je uitrekenen hoeveel je huis waard is op Airbnb

(Foto: techcrunch.com)

Zoals jullie wel weten zijn we een grote fan van Airbnb’s. Je hebt zo toch meer het gevoel alsof je echt even in een andere stad woont en je hebt tegenwoordig heel veel keuze. Maar wat levert het verhuren van je huis of appartement nou eigenlijk op?

Voor degene die hun huis nog niet hebben verhuurd via Airbnb is er nu iets nieuws. Je kan namelijk via de website van Eliot & Me uitrekenen hoeveel je huis jou gaat opleveren. Je voert je adresgegevens in, hoeveel personen er in jouw paleisje kunnen, hoeveel slaapkamers je hebt en hoeveel badkamers er zijn. Aan de hand van deze informatie schat de site in wat jij per dag of per week kunt vragen voor je huis.

Artikel gaat hieronder verder

 

Wat het fijne is van de site is dat ze meer laten zien dan alleen dat. Ze laten namelijk ook zien wanneer je huis meer waard is, je huis wordt vergeleken met andere omliggende woningen, ze kijken naar het laag- en hoogseizoen qua prijs en de weersvoorspelling voor die periode wordt getoond. Wil jij nu even lekker cashen, dan is het een tip om je huis te verhuren tijdens ADE of oud en nieuw. Je crib is dan namelijk bijna 15 tot 25% meer waard. Wel moet je even een paar daagjes logeren bij iemand en natuurlijk hopen dat je huis niet totaal vernield is, maar daar gaan we niet vanuit.

Ben jij nou van plan om zelf een Airbnb te boeken? Dan hebben wij hier nog een aantal leuke adressen voor je in Rotterdam, Gent en New York.

    Instagram