Entertainment Series

Videoland komt met een nieuwe versie van Temptation Island

Op Videoland zijn enorm veel realityshows te vinden, Keeping Up With The Kardashians, Love Island, Tepmtation Island you name it en het staat er vast wel op. Zo is er ook een Amerikaanse versie van Temptation, namelijk Temptation Island USA en waar het hier in Nederland er vooral om gaat dat je niet vreemdgaat (of juist wel want sensatieee), gaat het er bij de Amerikaanse versie heel anders aan toe..

Temptation Island USA

Bij Temptation Island USA gaat het veel meer om dat je kijkt of degene met wie je een relatie hebt ook echt je soulmate is of dat er misschien iemand anders is waarmee jij toch een betere klik hebt. Net als bij de Nederlandse versie worden de kandidaten regelmatig op dates gestuurd, maar zijn er geen ‘verleiders’ in het spel maar ‘singles’ die jou beter willen leren kennen en willen helpen tijdens jouw persoonlijke ‘journey’ (want zo noemen ze dat zo mooi in de serie). Er zijn ook kampvuren, maar hierbij reflecteren ze veel meer op de persoonlijke groei die ze zien bij hun partner en veel minder op ‘dit mag niet wat ze nu doet, dit hadden we niet zo afgesproken blablabla’. Oftewel Temptation Island USA is een veel volwassenere versie dan de Nederlandse en gaat meer om jezelf ontwikkelen en verbeteren voor je huidige partner, of jezelf tegenkomen en beseffen dat de relatie waar je nu in zit toch niet is wat je nodig hebt en dat je beter af bent bij iemand anders.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Singles opgelet! Wil jij op een tropisch eiland op zoek naar de ware? Geef je dan nu op voor de nieuwe versie van #TemptationIsland! ❤ #linkinbio

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Nederlandse versie

Na alle commotie rondom het programma ziet RTL nu waarschijnlijk in dat de Amerikanen het toch net wat beter aanpakken en er komt nu dus ook een Nederlandse versie. Dit werd op de Instagrampagina van Temptation Island en Videoland bekend gemaakt. De nieuwe versie van Temptation zal op Videoland te zien zijn (datum is nog niet bekend) en je kunt je nu opgeven op de website van RTL als single of als koppel. Durf jij het aan?

No Comments

    Leave a Reply