Food & Health

Vier de zomer met de nieuwe en bijzondere gin Tanqueray Sevilla


De zomer vraagt om frisse drankjes en hoewel gin-tonics het hele jaar door populair zijn, doen ze het heel goed in de zomer. Bovendien maak je ze in een handomdraai gemakkelijk zelf, want je hebt niet veel meer nodig dan tonic, ijsblokjes, fruit en een goede fles gin. Tanqueray heeft een nieuwe gin in het assortiment die verfrissend is voor zowel zomer als winter. De Tanqueray Flor de Sevilla is gemaakt met bitterzoete Sevilla sinaasappels voor een frisse en fruitige smaak.

Stirred, not shaken; zo maak je thuis de beste gin-tonic!

Ingrediënten:

• 50 ml Tanqueray Sevilla
• Premium Tonic
• Ijsblokjes
• Partje sinaasappel

Schenk de Tanqueray gin in een groot glas met ijsblokjes en top dit af met de tonic. Knijp tot slot een partje sinaasappel uit boven het glas en serveer met een roerstaafje. Easy does it.

Tanqueray werd in 1830 opgericht door Charles Tanqueray en het speciale en gedurfde recept dat hij in die tijd ontwikkelde voor zijn gin, is nog altijd de basis van Tanqueray. Inmiddels heeft het wereldberoemde ginmerk vier verschillende soorten gin in de collectie. De Tanqueray London Dry Gin is geliefd onder cocktailshakers en sleepte al veel prijzen in de wacht. De Tanqueray N° Ten wordt gemaakt met frisse citrusvruchten, waardoor je deze gin het beste kan combineren met grapefruit. Tanqueray Rangpur werd vernoemd naar het belangrijkste ingrediënt, de Indiase citrusvrucht rangpur, en de laatste telg in de familie, de Tanqueray Flor de Sevilla, smaakt fruitig door de toevoeging van Spaanse sinaasappels.

www.tanqueray.com

No Comments

    Leave a Reply