AMSTERDAM Eat Slider

Vier kerst en oudjaarsavond bij BAUT, C of ZUID

Champagne

Foto: Shutterstock

Een kerst zonder stress, maar met volle aandacht voor je naasten. De snelste en betrouwbaarste formule daarvoor is reserveren bij BAUT, C of ZUID. Laat je op kerstavond of tijdens eerste of tweede kerstdag verrassen door een 4-, 5- of 6-gangenmenu van onze topchefs.

Bij C en BAUT kun je ook terecht op oudejaarsavond. Een goede bodem is onmisbaar als je 2019 in gaat luiden, dus schuif aan voor de stijlvolste jaarwisseling die je kan bedenken. Klinkende glazen champagne, smaakvolle menu’s en sfeer verhogende dj’s.

Artikel gaat hieronder verder

BAUT

In de magische Magdalenakapel aan de Spaarndammerstraat kun je kiezen uit drie menu’s, eventueel aangevuld met een bijpassend wijnarrangement. Bij topchefs Dennis Borgmeijer en Armando Kampe is fine dining een understatement.

4-gangen + amuse €49,50

5-gangen + amuse €57,50

6-gangen + amuse €66,50

BAUT
Spaarndammerstraat 460 | website

BAUT

Foto’s: Dishtales

C Amsterdam

Aan de Wibautstraat draait alles om de C van Celsius. Na de aftrap met een signature Cocktail Connection geniet je van een speciaal door topchef Arnout van der Kolk bedacht kerstmenu. 360 graden genieten, inclusief onbeperkt tafelwater, brood en culinaire verrassingen.

5-gangen €75

6-gangen €90

Restaurant C
Wibautstraat 125 |website

Restaurant C

ZUID

Van ananas tot zwezerik. Bij ZUID kun je alles verwachten. En daarom hangt er ook tijdens de kerstdagen zo’n ongedwongen sfeer die de tijd doet stilstaan. Richard Way en zijn team brengen de beste ingrediënten samen tot een simpel maar copieus menu. Uiteraard mogelijk met een bijpassend wijnarrangement.

5-gangen €59

6-gangen €67

ZUID – Restaurant / Bar
Stadionweg 320 | website

ZUID

Oud & Nieuw

Op oudjaarsavond opent C Amsterdam ook hun deuren.

Bij C Amsterdam is er de keuze uit een 5-, 6- of 7-gangenmenu, alvorens er met champagne geknald kan worden.

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram