Food & Health

Vijf restaurants bereiden ultieme zondagse vijfgangenlunch

C.Amsterdam nodigt op zondag 28 juli vier bevriende restaurants uit om gezamenlijk de ultieme zondagse lunch te creëren. Dit ter viering van het 1-jarig bestaan van foodblog Foodini. Deze Celsius Sunday Take Over biedt bezoekers de unieke kans om op één dag bij vijf verschillende restaurants te eten.

Bij C.Amsterdam staan de Celsius Sundays normaliter in het teken van de avondbeleving in lunchvorm. De zondagse lunch krijgt bij C.Amsterdam door de bijpassende cocktail pairings een heel nieuwe dimensie. Zondag 28 juli wordt de lekkerste zondag van het jaar en wordt de toch al bijzondere Celsius Sunday overgenomen door vier met C.Amsterdam bevriende restaurants. Onder de noemer ‘vijf gangen, vijf restaurants, vijf tientjes’ creëren zij ter viering van het 1-jarig bestaan van foodblog Foodini samen met C.Amsterdam de ultieme zondagse vijfgangenlunch. Gasten kunnen op deze manier op laagdrempelige manier kennis maken met een keur aan restaurants, letterlijk van hippe nieuwkomer tot Michelinster-restaurant.

Het Celsius Sunday Take Over menu wordt bereid door…

Gang 1: Sjefietshe
Gang 2: C.Amsterdam
Gang 3: The White Room (*)
Gang 4: Tante Kee (Bib Gourmand)
Gang 5: Jacobsz

C.Amsterdam laat op deze speciale zondag uiteraard de waanzinnige cocktail pairings waarom zij bekend staan niet achterwege. Altos Tequilla is deze dag als partner aangesloten en hiermee is een bijpassend cocktailmenu samengesteld. Voor de wijnliefhebbers hebben sommeliers Martijn van Steijn en Isabel van Bueren van respectievelijk C.Amsterdam en The White Room een 5-gangen wijnarrangement samengesteld dat volledig is afgestemd op het menu.

Wat: Celsius Sunday Take Over
Datum: zondag 28 juli
Tijdstip: 12:30-16:00 (12:00-12:30 inloop)
Prijs: €50,-
Meer informatie en tickets

No Comments

    Leave a Reply