Design

Virgil Abloh en evian lanceren ‘one drop can make a rainbow’ collectie

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 25: General atmosphere during the launch of Evian and Virgil Abloh’s limited-edition “One Drop can make a Rainbow” collection at Theatre National de Chaillot, Paris, on Monday February 25th. (Poto by Julien M. Hekimian/Getty Images for EVIAN)

Dit moeten we hebben: Vandaag lanceren evian® en visionair ontwerper Virgil Abloh de eerste producten van hun limited-edition ”One Drop can make a Rainbow”-collectie. Deze stijlvolle collectorsitems zijn voortgekomen uit de gedeelde visie van Virgil en evian®  en bieden nieuwe duurzame keuzes voor hydratatie. De topontwerper heeft een indrukwekkende staat van dienst, die zich uitstrekt van kunst en muziek tot bekroonde modeontwerpen, en laat met verve zien dat inspiratie geen grenzen kent. Virgil Abloh is niet alleen de personificatie van de trends van de volgende generatie, maar ook van ondernemerschap en van de creatieve mindset van ”Live young”. Voor zijn ontwerpen voor evian® liet Virgil zich inspireren door de regenboog, een van de mooiste, maar eenvoudigste natuurverschijnselen.

”Het idee dat één druppel water kan uitgroeien tot een regenboog was de inspiratiebron en de metafoor voor mijn eerste project als Creative Advisor for Sustainable Innovation Design voor evian®. Wanneer het licht door die druppel breekt, wordt het hele scala aan kleuren getoond. We zien niet alleen water, maar oneindige mogelijkheden en inspiratie voor iedereen. Elke persoon.”

Artikel gaat hieronder verder

De collectie bestaat uit een schitterende, hervulbare glazen Soma-waterfles, die is ontworpen als hydratatie-accessoire voor een trendy, bewuste generatie die altijd onderweg is en natuurlijk mineraalwater wil drinken. De breukvaste glazen fles heeft een handige siliconen sleeve voor meer grip, een lekvrije dop van natuurlijk bamboe en is gedecoreerd met Virgils mantra ”Rainbow Inside”. De fles is verkrijgbaar in verschillende opvallende kleuren. Soma by Virgil Abloh is vanaf vandaag in een gelimiteerde oplage verkrijgbar via matchesfashion.com.

PARIS, FRANCE – FEBRUARY 25: General atmosphere during the launch of Evian and Virgil Abloh’s limited-edition “One Drop can make a Rainbow” collection at Theatre National de Chaillot, Paris, on Monday February 25th. (Poto by Julien M. Hekimian/Getty Images for EVIAN)

Voortbouwend op de langdurige samenwerking van evian®met de modewereld heeft de visionaire creatieveling ook zijn ontwerpvisie losgelaten op een limited-edition glazen fles; het iconische collectorsitem van dit jaar. De 75cl fles, gedecoreerd met perfect gevormde waterdruppels in prachtige kleuren, is een verdere uitwerking van het ”One Drop can make a Rainbow”-thema. Het exclusieve ontwerp is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij een beperkt aantal leveranciers die staan vermeld op de internationale website van evian®  en vanaf week 13 (25 maart) is de limited-edition ”One Drop can make a Rainbow”-collectie exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf. CAP: €4,95

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram