AMSTERDAM Do

Voetjes van de vloer: de eerste silent disco club in Nederland opent in Amsterdam

Silent disco

Foto: Shutterstock

Als je dit op een feestje ziet, begin je al enthousiast te springen. Misschien wel je favoriete activiteit als deze er is. Wat het zo bijzonder maakt? Geen idee! Als je hieraan meedoet laat je je helemaal gaan. En als je om je heenkijkt, zie je dat de rest dit ook doet. Van Dancing Queen tot It’s Raining Men. De silent disco maakt iedereen gelukkig.

Artikel gaat hieronder verder

En wat doet de verstandige, startende horeca-ondernemer Adam Schuchard? Die maakt gebruik van dit grote succes en opent de eerste silent disco club in Nederland aan het Leidseplein in de Lange Leidsedwarsstraat 81 in Amsterdam.

Bij binnenkomst krijgt de bezoeker een koptelefoon en kan hij/zij zelf kiezen tussen 3 kanalen met elk een eigen genre. Bij het switchen van kanaal krijgt de koptelefoon een andere kleur, zodat de DJ’s de sterren van de hemel zullen draaien om hun kleur zo veel mogelijk terug te zien op de dansvloer. Per avond zijn er minimaal 2 DJ’s met verschillende genres te horen met een eigen kanaal.

Silent disco

Foto: Alex Cimbal / Shutterstock.com

Volgens de initiatiefnemer is er behoefte aan vernieuwing in het uitgaansleven: “We willen het uitgaanspubliek iets unieks bieden met het silent disco concept. Eindelijk weer eens wat anders”.

De gloednieuwe club is voorzien van de nieuwste verlichting en de inrichting is gekoppeld aan de sfeer van een buitenfestival.

Hush Silent Disco
Lange Leidsedwarsstraat 81 | website

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram