Home

Voor de echte Disney- of puzzelfanaat: een puzzel bestaand uit 40.000 stukjes

Disney puzzel

Foto’s: Bol.com

Puzzelen en Disney voor kleine kinderen? Echt niet. Als jij dit aan je 4-jarige nichtje geeft, lukt het haar hoogstwaarschijnlijk de komende twee jaar nog niet. Haal dat hoogstwaarschijnlijk maar weg, wij zijn er wel zeker van. Want zelfs een fris iemand van midden 20 heeft hier moeite mee.

Artikel gaat hieronder verder

Puzzels. Ze kunnen bestaan uit 20 stukjes, uit 100 stukjes, zelfs uit 1000. En als je echt gek wil gaan, dan heb je ze zelfs bestaand uit 40.000 stukken. Voor de echte die hards onder ons. Deze Disney puzzel maak je alleen niet even gezellig op de salontafel bij je oma. Eerder in de achtertuin. Of schuif je bed even naar de zijkant van de kamer, want deze puzzel is maar liefst 6,8 x 1,9 meter. Dat is niet niks. De puzzel weegt overigens ongeveer net zo veel als dat 4-jarige nichtje, zo een twintig kilo. Is weer eens wat anders dan die saaie natuurfoto puzzels. Je betaalt er op bol.com alleen ook aardig wat voor: €339. Voor de echte puzzelliefhebber dus.

Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel Disney puzzel

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram