Home Virals

Vrouwen onthullen de raarste dingen die ze hebben gebruikt in plaats van een tampon

Je ongesteldheid komt meestal uit het niets. Ook al denk je dat ie op donderdagavond begint kan je cyclus opeens denken: grapje, je wordt woensdagochtend al ongesteld. Dan heb je een probleem, want daar had je niet op gerekend. En dus heb je geen tampons bij je, of maandverband. Je grijpt naar een noodoplossing, wat meestal bestaat uit gevouwen toiletpapier, en zoekt zo snel mogelijk een tampon.

Deze onderstaande mensen kennen de situatie maar al te goed en hebben ook iets heel anders moeten gebruiken in plaats van een tampon…

Een bikinibroekje

“Mijn periode begon plots toen ik op school was en in het toilet was alleen een lege toiletrol te vinden. Ik herinnerde me dat ik nog een bikinibroekje had liggen in mijn kluisje, dus ik hoopte dat die wel absorberend zou zijn en trok ‘m aan. Toen haastte ik me naar de stad om tampons te kopen. Resultaat: een bikinibroekje is totaal niet absorberend dus ik moest mijn trui om m’n middel dragen de rest van de dag, om de vlekken in m’n broek te verbergen. Ik had er alleen een T-shirt onder en het was hartje winter, dus ja, sindsdien heb ik altijd tampons bij me.”

Een stukje luier

“Ik werd ongesteld terwijl ik met mijn babybroertje aan het wandelen was. Ik had niks bij me, behalve zijn luiers, dus ik besloot daar een stukje vanaf te scheuren. Weet je HOE moeilijk het is om een luier te scheuren? Echt heel moeilijk. Ik heb m’n arm er flink mee bezeerd toen ik het deed. Dat heb ik alleen niemand kunnen vertellen, want het is een te gênant verhaal.’

Een HELE luier

“Ik wist niet wat ik moet doen en het was het enige wat ik kon vinden, dus ik heb maar een luier aan gedaan en heb er de rest van de dag mee gelopen. Het was wel heel absorberend, trouwens!”

Papieren toiletdoekjes van het restauranttoilet

“Ik stond in een lange rij bij een druk restaurant. Toen ik eindelijk aan de beurt was, heb ik gewoon heel erg veel toiletdoekjes uit de dispenser getrokken. Je kent dat geluid wel, toch? Ik denk dat ongeveer iedereen het in de rij heeft gehoord en dat ook iedereen dus wel kon raden wat ik deed.”

“Het was niet bepaald een I’m lovin’ it’-situatie :(.”

Krant

“Raad ik NIET aan! ZO niet comfortabel!”

Een sok

“Ik had te weinig tampons bij me toen ik laat uitging en er was geen toiletpapier meer in de toiletten. Ik moest improviseren en dat heeft met één koude voet opgeleverd toen ik naar huis moest lopen. De sok was een noodoplossing, maar wel compleet geruïneerd daarna.”

Een PAAR sokken

“Ik was onderweg met de trein en had totaal geen toiletartikelen bij me. Ik moest nog superlang in de trein zitten, dus ik besloot de ene helft van de treinrit m’n ene sok te gebruiken en de andere helft m’n tweede sok. Toen ik op mijn bestemming kwam is tampons én sokken kopen het eerste wat ik gedaan heb.”

De Winnie de Poeh-knuffel van m’n kleine zusje

“Ik voelde me zó slecht, maar ik bloed altijd heel erg dus opgevouwen toiletpapier zou echt niet werken. Ik heb natuurlijk een nieuw knuffeltje voor haar gekocht.”

Zakdoekjes

“Die zijn al heel handig dubbel gevouwen! En de verpakking had ik aan de zijkanten van m’n onderbroek gedaan, zodat ik niet zou doorlekken. Nou, ik voelde me echt een genie!”

Wattenbollen en dubbelzijdig tape

“Dubbelzijdig tape aan de binnenkant van m’n onderbroek en daar heb ik de wattenbollen opgeplakt. Ik kon er uren mee doen. Fantastisch!”

Een badspons

“Ik dacht dat ik slim was door het meest absorberende item in de badkamer te kiezen. Eén klein dingetje: hij was in de vorm van een zeester en ik had een legging aan, dus je zag dat er iets raars zat. Ach, het heeft dus wel echt alles geabsorbeerd, dus dat scheelt.”

Een soort gaas uit een EHBO-doos

“Gestolen van werk, in de hoop dat niemand die dag zijn vinger flink zou snijden en gaas nodig zou hebben…”

Eén van mijn moeders linnen zakdoeken die ze alleen met Kerst gebruikt 🙁

“Er zou een wet moeten zijn dat alle moeders extra tampons in de badkamer moet bewaren als hun dochter op bezoek komt.”

Beha pads

“Deze zijn eigenlijk bedoelt voor vrouwen die borstvoeding geven en ze misschien een klein beetje kunnen lekken, maar ik werd uit het niets ongesteld en toen ik door mijn zus’ spullen rommelde, vond ik zo’n beha pad en heb ik die in mijn onderbroek gestopt. Gek genoeg werkte het nog ook.”

Een incontinentieluier

“Vraag maar niks…”

Een opgevouwen menukaart van de Italiaan

“Ook hier niks vragen a.u.b.”

Een opgevouwen T-shirt van mijn vriendje

“Hij droeg een trui erover (gelukkig) en hij gaf me zijn lievelings T-shirt. En het erge is, is dat hij er niet eens moeilijk over deed.”

Een stuk karton dat om ‘n Amazon-pakketje zat

“Geen aanrader voor een lange periode (hehe).”

Keukenpapier

“Dit werkt eigenlijk best goed en zit ook nog eens best lekker, al weet ik niet hoe hygiënisch het is, aangezien die rol al heel lang in de keuken staat…”

Een blad

“Ik werd ongesteld tijdens het kamperen. Gelukkig waren er niet alleen maar brandnetels in de buurt, zullen we maar zeggen.”

 

No Comments

    Leave a Reply