Food & Health Slider

Weekend tips | Borrelen, International Waffle Day en cocktails nippen in Amsterdam

Waffles

(Foto: Shutterstock)

Het lijkt misschien nog ver weg maar vandaag tippen we alvast de leukste events in Amsterdam voor aankomend weekend. Zo vier je de lente op de ‘Meltdown’ borrel bij Strandzuid, pak je uit bij de IZAKAYA Supreme brunch of hang relaxed achterover bij de Boozy Brunch van Brooks. En wie liever wat later opstaat op zondag kan aanschuiven bij SNCKBR of MOER voor lekkere cocktails. Of gewoon vanaf je luie bank wafels bestellen via Deliveroo. Genoeg te doen dit weekend!

Vrijdag 23 maart – Winterborrel #3: De Meltdown | Strandzuid

Het is tijd, de hoogste tijd, u wordt bedankt voor weer een seizoen vol gezelligheid. Het einde van de Zuidpool is in zicht, wat betekent dat de ijspegels smelten. De Zuidpool ontdooit naar Strandzuid, maar niet getreurd, dit betekent dat de zomer weer in aantocht is. Om deze reden pakt Zuidpool nog 1 keer goed uit tijdens de laatste editie van de Winterborrel op vrijdag 23 maart met het thema ‘Meltdown’. Tickets voor het diner en feest dienen vooraf aangeschaft te worden. Zorg nu dat jij de laatste tickets bemachtigd!

Strandzuid

 

Artikel gaat hieronder verder

 

 

Zondag 25 maart – Brooks Boozy Brunch | Brooks

Elke laatste zondag van de maand is het tijd voor de Boozy Brunch bij Brooks aan de Beethovenstraat in Amsterdam Zuid. Did someone said Tosti? Yessss!! Deze guilty pleasure tovert de standaard boterham (met kaas) om tot een heerlijke smaaksensatie met eindeloze variaties. Dus, nodig al je Tosti Lover Friends uit voor deze licht chaotische middag met verrassende tosti’s, booze en topservice. Reserveer wel even je tafeltje via 020 379 2020.

Zondag 25 MaartIZAKAYA Supreme Brunch | IZAKAYA

Deze zondag is het weer zover, de bekendste brunch van Amsterdam! Gelegen middenin de Pijp is IZAKAYA zondag weer de place to be. IZAKAYA pakt altijd extravagant uit, dus verwacht naast het heerlijke Japanse eten veel spektakel, entertainment en live muziek. De IZAKAYA Supreme Brunch start om 13:00 uur. Maar ook als je alleen wilt meegenieten van het feest wat om 14:30 uur losbarst, kan dat natuurlijk! Meer informatie over de IZAKAYA Supreme Brunch kun je hier terugvinden.

Izakaya

25 Maart – Veggie Sunday | MOER

Na een jaar waarin groenten bij MOER de boventoon voerden op het bord is de tijd rijp voor de stap naar het glas. Daarom heeft MOER elke laatste zondag van de maand een speciale kaart waarbij veggie cocktails worden gepaired met een bijpassend gerecht van chef Dirk Mooren. Deze veggie cocktail pairings zitten bomvol unieke smaakcombinaties; zo blijkt de aardse smaak van bietjes een bijzonder goede combinatie bij tequila en zijn wortel en jenever een match made in heaven.

moer

Zondag 25 maart – International Waffle Day – Deliveroo.nl

Komende zondag is het International Waffle Day! Of ze nou de titel Luikse, Nutella of egg dragen; er komt niet alleen zondag, maar dit gehele jaar enkel on-trend waar uit het wafelijzer. De vroegere kermisklassieker van de oliebollenkraam herken je niet meer terug. Ze zijn hartig, plantaardig, Amerikaans of overdadig. En je hoeft er de deur niet voor uit, want de lekkerste wafels bestel je vanaf je luie bank op Deliveroo.nl.

Deliveroo

Zondag 25 maart – Healt(h)ea | SNCKBR

Get this par-TEA started! Deze zondag is het bij SNCKBR weer tijd voor de Healt(h)ea. Geniet oneindig veel van zoete HLTHY happen, thee van Café Couture, heerlijke mimosa’s en teatails. Wat, teatails? Ja, AWSME cocktails met thee! Kan jij nu al niet meer wachten? Reserveer dan snel je tafeltje!

SNCKBR

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram