AMSTERDAM Do

Weekendtip: veel bier, shots en cocktails!

Lounge bar

Foto: Shutterstock

Je hebt net die extreme kater van de Gay Pride overwonnen en je hebt je voorgenomen om dit weekend toch echt even rustig aan te doen. Neerploffen op de bank, voetjes omhoog en een heel weekendje Netflixen. Schuif dat nog even voor je uit, want ook dit weekend is er weer genoeg te doen en dit mag je niet missen!

Vrijdag 10 augustus | Bierborrel | Strandzuid

A.s vrijdag is het weer tijd voor de 3e editie van de Bierborrel bij Strandzuid. Dit is niet zomaar een editie, want op 10 augustus vindt namelijk ook de allereerste Amsterdamse Kampioenschappen Bierpong plaats. Strandzuid bewijst dat sport en bier ook tijdens de wedstrijd weldegelijk een succescombinatie is. Vanaf 17:00 uur start deze legendarische avond en geniet je van bier. Heel. Veel. Bier.

Strandzuid

Artikel gaat hieronder verder

Vrijdag 10 augustus | Friday Night Live | Brooks

Swing het weekend in bij Brooks! 10 augustus is het weer de tweede vrijdag van de maand, ofwel Friday Night Live bij Brooks. Geniet met vrienden, familie of collega’s van heerlijke gerechtjes met live jazz op de achtergrond, terwijl je nipt aan je G&T. ‘What a wonderful world’ zou de bekende jazz-zanger Louis Daniel Armstrong zeggen.

Brooks

Vrijdag 10 augustus | Oyster Tasting | Café Americain

Vrijdag 10 augustus staat de classy en classic combinatie ‘oesters & champagne’ bij Café Americain op de agenda. Onder het genot van een oester en champagne kan je genieten van de iconische allure van Café Americain én de reuring op het Leidseplein. De perfecte spot om het weekend in stijl te beginnen. Laat deze speciale oestertasting niet aan je voorbij gaan, want voor je het weet ben je te laat!

Oesters

Vrijdag 10 augustus | Fridak | Bardak

Work Hard, Play Harder“. Voor wie dit motto geldt, is bij Bardak vrijdag aan het juiste adres. Haast je vanuit je werk naar De Pijp, waar alweer de 3e editie van Fridak plaats vindt. Terwijl de beste Hip Hop en Balkan tunes worden gedraaid, wordt er gedurende de avond een speciaal shotsmenu geserveerd. Bestel shots voor maar €2,50,- en de speciale cocktail voor maar €7,-. See you Fridak!

Cocktail

Vrijdag 10 t/m zondag 12 augustus | IBIZA | IZAKAYA Asian Kitchen & Bar en THE BUTCHER

Ben je dit weekend op het Spaanse ‘party eiland’, Ibiza? Naast een boulevard met de beste techno en house clubs, heeft het ook een arsenaal aan lekkere eetplekken waar jet-setters en high-end feestgangers graag een hapje eten. Ben je klaar met de authentieke paellagerechten? Dan ben je bij IZAKAYA Asian Kitchen & Bar aan het juiste adres. Kies een plekje binnen of aan de rand van het zwembad en geniet van een Japanse shared dining cuisine. Of heb je meer trek in bloody delicious burgers? Neem dan zeker een kijkje bij THE BUTCHER, dat in hetzelfde hotel te vinden is. De haute fastfood wordt á la minute vers bereid met de beste kwaliteit Aberdeen Angus beef. We like!

Appartementen

Zondag 12 augustus | Lunch & Livemuziek | Bar Kantoor

Aankomende zondag van 13:00u tot 16:00u is het tijd voor echte livemuziek bij Bar Kantoor. Van cello tot bas met vocals, allemaal gouden strotjes -en strijkers – komen voorbij en presenteren heerlijke achtergrondmuziek. Dat is waar de zondag om draait: goede muziek, lekker eten en een zonnetje erbij! Zie je op Kantoor. Bar Kantoor.

Bar Kantoor

Vrijdag 10 augustus t/m zondag 12 augustus | Tasting The New Dishes | MEDDENS

Gevestigd in het voormalige en gelijknamige warenhuis, gonst het bij restaurant MEDDENS vanaf de lunch tot aan het diner en de middernachtelijke drankjes. MEDDENS heeft een eigen karakter, van een open en ongedwongen sfeer beneden tot een intieme setting boven. Op het internationale menu heeft vis de hoofdrol en ben je voor oesters hier aan het juiste adres. Op dit menu, zwemmen nieuwe vissen je om de oren en is het menu uitgebreid met nieuwe lunchgerechten. Een goede reden om dus even in het menu te duiken!

Meddens

Zondag 12 augustus | Live Jazz | MOER

Voor de jazzliefhebbers onder ons hebben we een gouden tip: zondag live jazz bij MOER. Daarnaast serveren ze deze zondag vanaf 14:00u ook weer bubbels en oesters. De oesters zijn €1 per stuk en de bubbels €5 per glas. Dat belooft een bruisende zondag te worden! Hobbelen dus om een plekje op het terras te bemachtigen.

MOER

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram