AMSTERDAM Do Slider

Weekendtips: voeg kleur en zonneschijn aan je week toe

Restaurant

Foto: Shutterstock

De lente is vrolijk en licht, de zomer is sprankelend, de herfst is wat zwaarder van toon en de winter is donker en bombastisch. De herfst komt er nu aan; dat betekent dus dat de dagen weer wat korter worden. Om wat kleur en zonneschijn aan je week toe te voegen, is het plannen van je weekend dus een pré! Wij willen je hier graag bij helpen en hebben daarom weer alles voor een feestweekend voor je op een rij gezet. Veel plezier!

Vrijdag 14 september | Friday Night Live | Brooks 

Aanstaande vrijdag is het weer tijd voor Friday Night Live bij Brooks. Dat betekent; swingend het weekend beginnen! Op vrijdag 14 september kun je bij Brooks weer terecht voor de nodige ‘cravings‘ op je vrijdagavond. En dat terwijl er live jazz op de achtergrond wordt gespeeld. Vergeet niet om na je werkweek ook te genieten van de nodige booze en nip lekker aan een G&T of twee. 

Brooks

Artikel gaat hieronder verder

Vrijdag 14 september t/m zondag 16 september | First weekend of speak-easy | Graphite

Midden in het rumoer van Amsterdam ligt een restaurant waar stilletjes over wordt gesproken. Graphite is het eerste speak-easy restaurant in Nederland. Wie een glimp wilt opvangen van deze fijn gepolijste diamant zal dat met eigen ogen moeten doen. Bij binnenkomst worden telefoons gehekeld zodat de gerechten je kunnen meeslepen in een lichtvoetig verhaal. Slechts twintig gasten per avond kunnen terecht in deze oude diamantenslijperij. The word spreads fast, dus reserveer alvast je plek via de website.

Cafe Graphite

Vrijdag 14 september | Oesters Slurpen | Café Americain 

Start jij je weekend liever in style; dan vind je bij Café Americain de classy en classic combinatie ‘Oesters & Champagne’. Je hebt vast wel eens van Café Americain gehoord. Je weet wel; de iconische plek van het Leidseplein, met prachtig minimalistisch doch luxe interieur. Al sinds de begin jaren ’20 is het dé plek waar Amsterdam samenkomt; nu een iconische plek waar je geniet van Creuse No3, Umami No3 of Zeeuwse platte met een mooi glas champagne. Je bent er vanaf 17:00u van harte welkom.

Oesters

Foto: Shutterstock

Vrijdag 14 september t/m zondag 16 september | Bioscoopmenu | Van Rijn Kitchen & Bar

Waarom een movie night en dineren op de bank als het ook buiten de deur kan? Aankomend weekend is je kans om te genieten van het 3-gangen bioscoopmenu bij Van Rijn Kitchen & Bar. Geniet van de crème-soep van mosselen met kerrie tot aan de risotto geserveerd met asperge. En eindig met een van de heerlijke desserts. Nieuwsgierig naar de rest? Meer lekkers van het menu vind je op de website. Sluit het diner af met een goede film in de bios. Het team van Van Rijn Kitchen & Bar helpt je daar graag bij. Het enige wat je hoeft te doen, is een dag van tevoren je favo film door te geven bij de reservering.

Van Rijn Kitchen & Bar

Zaterdag 15 september | Creative Garden | THE BUTCHER Social Club

Deze zaterdag staat er een fantastisch feestje gepland in de Forbidden Garden van THE BUTCHER Social Club in de A’DAM Toren. Het is de eerste editie die in Nederland wordt georganiseerd door ‘Creative Club’; een community opgezet in Milaan waar individuen bij elkaar komen om te socializen en te experimenteren met creativiteit en technologie. Het doel van het evenement is om iedereen zijn emoties te activeren en een onvergetelijk feestje neer te zetten. Het evenement begint al om 18.00 uur en gaat door tot in de vroege uurtjes.

Creative Garden

Zondag 16 september | Live Jazz | Restaurant MOER

Zondag 16 september van 14:00 uur tot 18:00 uur staat de live jazz band in de spotlights bij restaurant MOER. Je bent van harte welkom om je weekend swingend af te sluiten. Geniet van jazzy sounds en fijne biologische gerechten met groenten in de hoofdrol. De chef zorgt voor verrassende gerechten die perfect in balans zijn met vlees of vis. Schijnt de zon? Neem dan plaats op het gezellige terras. Als het wat frisser is, schuif je gewoon lekker binnen aan. Tot zondag!

Restaurant MOER

Zondag 16 september | Sunday Live Club | THE BUTCHER Social Club

Aanstaande zondag is er weer een oude bekende terug in THE BUTCHER Social Club. The Sunday Sessions are back! Dat betekent het beste recept voor de zondagmiddag: live muziek, lekkere beats, haute fastfood en verfrissende cocktails. Dit keer stelen ‘The Sands’ de show met hun mix van oude classics en eigentijdse hitjes. Who’s in?

Butcher social club

Dinsdag 18 september | Business Birds | Kanarie Club

Het is weer tijd voor een nieuwe Business Birds! Zin om na het weekend je kennis op te krikken en tegelijkertijd te nippen aan een lekker drankje? Neem een duik in de Poolbar van Kanarie Club en vlieg langs tijdens onze maandelijkse speed lectures. Nestel je vanaf 19.00 uur in de Poolbar, want om 19.30 uur trappen we af met onze business bird Clair Bik van Bik Difference. Deze editie staat volledig in het teken van hoe je werkt aan jouw werkgeluk. Volgens Clair zijn te veel mensen en teams bezig met de waan van de dag en te weinig met het grote plaatje; een constructieve bijdrage leveren en het maximale halen uit zichzelf, uit collega’s en uit de werkdag. Voor de hongerige, ongeduldige kuikens onder ons serveren we tijdens de lectures lekkere borrelhappen. Zet je aanwezig op het FB event en we zien je daar!

Kanarie Club

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram