Entertainment Series

Welcome to the start of your new life: MANIAC, vanaf nu op Netflix

Maniac

Foto: Netflix

Wij gaan nog steeds een beetje slecht op het weer van afgelopen weekend. Het liefst kruipen wij weer terug ons warme bedje in en zetten we de smart-tv aan. Nu moeten we heel eerlijk toegeven dat we (al is het bijna onmogelijk) het grootste deel van Netflix al hebben gezien. Wij worden dus altijd heel enthousiast van nieuwe releases. En door deze nieuwe release kunnen wij niet wachten om klokslag 18:00 op onze fiets te stappen, de kou te trotseren en terug ons warme bed in te gaan.

Artikel gaat hieronder verder

En er is weer een nieuwe serie volledig op Netflix gezet. Wij kunnen genieten van MANIAC een verhaal over Annie Landsberg (Emma Stone) en Owen Milgrim (Jonah Hill). Ze geven zich op voor een mysterieus farmaceutisch onderzoek, ieder met een eigen beweegreden. Annie, permanent ontevreden en doelloos, is gefixeerd op de gebroken relatie met haar moeder en zus. Owen is de vijfde zoon van een rijke industrieel uit New York, maar worstelt al zijn hele leven met een omstreden diagnose van schizofrenie.

Het experiment – een nieuwe, radicale behandeling bestaande uit een reeks pillen – kan volgens uitvinder Dr. James K. Mantleray (Justin Theroux) alles herstellen in de geest, zoals liefdesverdriet of geestesziektes. Annie, Owen en tien anderen begeven zich naar de faciliteit van ‘Neberdine Pharmaceutical & Biotech’ en onderwerpen zich vrijwillig aan een driedaags drugsonderzoek dat, zo wordt hen beloofd, zonder bijwerkingen of complicaties hun leven zal verbeteren.

Het gaat echter niet helemaal volgens plan..

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram