AMSTERDAM Do Slider

PROOST! Wij geven 50 kaarten weg voor het Amsterdam Wine Festival

Amsterdam Wine Festval

Foto’s: Amsterdam Wine Festival

Zet je schrap! Het is weer bijna zover. Hét excuus om elke dag wijn te drinken (al vinden wij dat je daar nooit een excuus voor nodig hebt), want vanaf de laatste week van september is dan eindelijk de Amsterdam Wine Week. Wine Week?! Zullen velen van jullie denken. Yes, dit is een nieuw concept in Amsterdam, waar er van maandag tot en met donderdag op geselecteerde locaties wijnactiviteiten en evenementen plaatsvinden. Deze geselecteerde locaties worden Wine Spots genoemd en deze variëren van restaurants, wijnbarren, hotels tot slijterijen. Elke Wine Spot heeft voor de Amsterdam Wine Week een speciaal programma samengesteld. Naast de dagelijkse programmering heeft elke Wine Spot één en dezelfde basis: ‘Een sommeliers glas’ voor €5,- (signature glas van de Wine Spot), een Wine Flight voor €7,50 (drie halve glazen met uitleg) en een Wine Flight x Bite voor €15,- (drie halve glazen gecomplementeerd met een amuse).

Amsterdam Wine Festival

De wijntjes uit je broek dansen bij het Amsterdam Wine Festival

ChardoyayYAY! Als je dan toch al een paar dagen bezig bent, wat is er dan leuker om deze geweldige week af te sluiten bij het Amsterdam Wine Festival? Dit festival vindt tweemaal per jaar plaats in en rondom de iconische Westergasfabriek. Tijdens deze editie in september, staan de oogstfeesten van het noordelijk halfrond centraal. Drie dagen lang kun je hier terecht om meer dan 300 wijnen per glas te proeven. In de Gashouder en het Transformatorhuis kun je kiezen uit een rijke selectie aan wijnen uit de diverse wijnlanden. Hierbij wordt er ook uitgebreid aandacht besteed aan bio-, biodynamische en natuurwijnen. Maar het leukste? Da’s natuurlijk dat hier ook keihard gedanst gaat worden. Een afterparty van een wijnweek?! Yes, yes en nog eens *hips* yes! Wij gaan hier met het hele Colourful Rebel team onze vrijmibo vieren en hebben ook nog een flink – tikkie foute – verrassing voor jullie. Daarover hieronder meer.

Amsterdam Wine Festival

Heerlijke foute wijnshirtjes

Een Wine Festival is natuurlijk niet compleet zonder een frisse nieuwe outfit. Wij hebben na vele brainstorm sessies (lees: wijndrinken) besloten om speciale – tikkie foute – wijnshirtjes te maken, special voor het Wine Festival. Je shopt ze nu alle vier bij ons in de webshop.

 

Amsterdam Wine Festival

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram