Cars & Bikes Slider

Wij namen een Range Rover Evoque mee naar de sneeuw en werden verliefd

Dat wij van reizen houden is wel te zien aan onze Instagram en blog. Van elke reis die wij maken doen we graag uitgebreid verslag en altijd 100% waarheidsgetrouw. Niks is zo ellendig als een trip waar je over hebt gelezen ook maken en erachter komen dat wij hebben gelogen of de boel hebben aangedikt. Nu is dat bij deze mini break naar zuid Duitsland absoluut niet nodig. Meters sneeuw, -12 en alleen maar zon zagen we continue bij vrienden op Instagram stories voorbijkomen. Maar met een eigen winkel en een wintercollectie die nog ontworpen moet worden was time not on our side. Toch wist één van ons er een mini vakantie tussendoor te proppen met vrouwtje lief.

Zuid Duitsland voldeed dit keer meer dan prima voor een lang weekend skiën. De weersverwachtingen waren exact zoals beschreven dus de company car voldeed niet echt. Een Range Rover Evoque Cabrio was echter precies waar wij zin in hadden. En zeker een Instagrammende vriendin gaat hier heel erg lekker op!

Immer gerade aus over de autobahn staat de Evoque vrij eenvoudig zijn mannetje. Wat feiten op een rij; met een top snelheid van ver boven de 180 km/h zitten die 5 uur rijden er zo op. De Evoque is te koop met 150, 180 en onze voorkeur 240 pk en begint vanaf 46.900 euro voor de normale versie en 68.860 euro voor een cabrio. Vrij stevig prijs verschil maar uit eigen ervaring kunnen we inmiddels zeggen dat dit het stiekem wel waard is. Het dak gaat binnen luttele seconden open en dicht en kan tot 48 kilometer per uur worden bediend.

De all terrain progress control vertelde ons dat deze grote jongen sneeuw, ijs, gravel en zand allemaal aan kan. Dus met het dak open over een besneeuwde bergpas klonk voor ons mannen heel aantrekkelijk om eens te proberen. Heel vet om te doen, zeker als je stiekem de traction control even uitzet!

Een cabrio heeft doorgaans, en daar ontkom je niet aan, een kleinere kofferbak. Toch is er in de Evoque convertible ruimte voor een grote koffer en een kleine sporttas. Daarnaast hebben ze bij Range Rover rekening gehouden met jongens zoals wij die van skiën houden, want in de achterbank zit een speciale ski-hatch zodat je je ski’s via de achterbak door de bank heen kan steken zonder dat je de hele bank plat moet gooien. Een probleem met deze wagen, je vriendin wordt instant verliefd en die gaat je dus nog meer geld kosten dan ze al deed.

Wil je nou meer informatie over de Range Rover Evoque of convertible klik dan even hier of check hun Facebook pagina en Instagram.

 

 

No Comments

    Leave a Reply

    Instagram